Ambient on/off

Sign up

 

Continue

Continue By creating an account you agree to the Terms of Service & Privacy Policy
Resend email   |  Can't find the email? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Resend email Can't find the email? confirmation@erepublik.com

Помош

Day 1,883, 14:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by 3kristijan3
Сите знаете дека AMC дава таблети со тоа што ке соберете највеќе гласови на крајот од секоја недела.Па затоа ја напишав оваа статија за да ми помогнете да го освојам овој таблет.Ако го земам таблетот ќе го поделам целиот мој профил се што имам ке ви биде поделено.
Еве се што ке поделам http://prntscr.com/paj5f
Ќе ги продадам и фирмите се се http://prntscr.com/pajbr
Ќе ги и доњнграде и центрите за тренирање абе вие разбирате ли се се :Dhttp://prntscr.com/pajf0
Се што треба да направете да ја лајкнете страната на AMC ако ја немавте претходно лајкнат.
Потоа копирајте го линкот fb.com/amc.com.mk?sk=app_177557019056217&app_data=100000013416196 потоа пастирајте го во нов там и влезете и доле под сликата да кликнете на "Придружи се".
Потоа во кометар на оваа статија да написете број на глас и од кој профил е гласано за да знам на кој се после да подеам о7
EDIT:Се отказувам од битката нема шанси да ги стасам фала ви на сите со гласавте за мене :( Можеби нареден пат ке ми крене убаво па можеби и ке земам нешто :(
 

Comments

F.A.Oprosti II
F.A.Oprosti II Day 1,884, 08:33

128 poena rang 53- Nikola Pavic / v7+s486 (nemora da delish nisto , samo pobedi gi

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.