Hintergrund an/aus

СРПСКИ ИНАТ (Подела за е-Бебе)

60 Tag 2,319, 22:08 Serbien Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik

АЈДЕ БРЕ ВИШЕ, КАДА ЋЕ ДА ПРОРАДИ ОНАЈ НАШ СРПСКИ ИНАТ ПА ДА ИМ Ј*Б*МО СВЕ ПО СПИСКУ, ДА СЕ ЗНА КО СМО И ШТА СМО!!! Доста смо им допустили, што је много, много је!!!У овим тешкимmehr »

(СРС) Подела за нове чланове

31 Tag 2,224, 08:09 Serbien Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenПомаже Бог, браћо радикали,

На почетку би вам се захвалио за указано поверење на страначким изборима. Све што могу да вам гарантујем јесте да ће ЦОУ странке на челу … mehr »

Биће дана биће лета бићеш опет првак света!!!

76 Tag 2,211, 02:17 Serbien Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und UnterhaltungПоштовани читаоци, јуче дана 8.12.2013 године, навијачи Звезде широм света су обележили 22 године од освајања титуле клупског светског шампио … mehr »

Заборављени Српски Великани (други део)

11 Tag 2,150, 06:52 Serbien Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung


И у овом чланку ћу навeсти неке од заборављених великана и хероја наше отаџбине, који су непреведно пали у заборав наше државе и већег дела становништва, а својим залагањем за ову земљу то нису заслужили.

Јован Стојковић (Војвода Бабунски)

[ … mehr »

Заборављени Српски Великани

20 Tag 2,100, 16:27 Serbien Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Нисам дуго објавио чланак, размишљао сам коју теме да изнесем и помислих да би био ред да се сетимо неких од наших предака, који су задужили нашу мајку Србију. У овом чланку ћу набројати неке од њих.

Миливоје Стојановић

[img]http://img834.[/img]

mehr »