Hintergrund an/aus

Misija: 25 komentara!!! II deo

26 Tag 2,685, 11:29 Veröffentlicht in Serbia Serbia Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung


Mrzi me da pisem bilo sta, hvala svima koji ostave komentar!!! … mehr »

Misija: 25 komentara!!!

27 Tag 2,683, 16:43 Veröffentlicht in Serbia Serbia Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung


Da resim i ja ovo konacno, koga ne mrzi neka stavi kom!!!

P.S. Pozivam sve DELIJE da se uclane u jedinicu Delije Sever i sve radikale da postanu clanovi Srpske Radikalne Stranke!!! … mehr »

(СРС) Председнички избори/подела тенкова

37 Tag 2,369, 00:16 Veröffentlicht in Serbia Serbia Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenПоштована браћо и сестре, помаже Бог.

Велика ми је част што сам по трећи пут изабран за председника Српске Радикалне Странке у овој игрици и желим да се захвалим свима који су с … mehr »

СРПСКИ ИНАТ (Подела за е-Бебе)

61 Tag 2,319, 22:08 Veröffentlicht in Serbia Serbia Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik

АЈДЕ БРЕ ВИШЕ, КАДА ЋЕ ДА ПРОРАДИ ОНАЈ НАШ СРПСКИ ИНАТ ПА ДА ИМ Ј*Б*МО СВЕ ПО СПИСКУ, ДА СЕ ЗНА КО СМО И ШТА СМО!!! Доста смо им допустили, што је много, много је!!!У овим тешкимmehr »

(СРС) Подела за нове чланове

31 Tag 2,224, 08:09 Veröffentlicht in Serbia Serbia Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenПомаже Бог, браћо радикали,

На почетку би вам се захвалио за указано поверење на страначким изборима. Све што могу да вам гарантујем јесте да ће ЦОУ странке на челу … mehr »