Hintergrund an/aus

Über meine Zeitung

Wiki öffnen

Весник во кој ќе ги прочитате најновите промени и официјални информации од eRepublik

[МзИ] Препораки за еМакедонците за Ноември

51 Tag 2,542, 12:06 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik

Драги еМакедонки,
Драги еМакедонци,

Добредојдовте во новото издание на Министерството за Информирање кое воедно е и последно за време на овој мандат
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-NGIda2h_kC4/VD71h0aBBsI/AAAAAAAAKIo/w8IQ9wu_m_Y/w709-[/img]

mehr »

[MзИ] – Вести од Аурора - Нов Генералштаб

25 Tag 2,535, 16:12 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

(забелешка пред да почнете со читање, ова е само превод на оригиналната статија објавена од весникот на Аурора)mehr »

[МзИ] – Резултати од Турнирот

63 Tag 2,535, 14:31 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik

Почитувани

Во ова издание на Министерството за Информирање ќе читате

1. Резултати од турнирот за играчите од еМакедонија
2. Резултати за државите
[img]https://lh6.googleusercontent.com/-NGIda2h_kC4/VD71h0aBBsI/AAAAAAAAKIo/w8IQ9wu_m_Y/w709-[/img]

mehr »

[МЗИ] Препораки за нов турнир – Епско војување

19 Tag 2,526, 12:12 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik

Почитувани Македонци!

Време е да се објаснат некои работи за турнирот кој доаѓа и да се појаснат извиците кои беа присутни во вчерашниот ден за да се пукат или да не се пукат за турнирот.

1. Земјите ќе бидат рангирани според просечниот број

mehr »

[МЗИ] Нов турнир – Епско војување (EDIT: дво-кликери, не пукајте за време на турнирот)

29 Tag 2,525, 04:42 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik


ЕДИТ, за тие што немаат време за читање
Ако не планирате да пукате многу за време на турнирот, тогаш подобро воопшто да не пукате (нула престиж поени) ако сакате да помогнете на еМакедонија.
(Важи и за тие со странско државјанство … mehr »