Hintergrund an/aus

Über meine Zeitung

Wiki öffnen

Official newspaper of the President of eMacedonia

Трето Претседателско обраќање [Гамбле_24][EDIT]

62 Tag 2,819, 13:01 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenДобра вечер Македонци !
Краток отчет за неделава:

Прво:
ПРВА, ВТОРА И ТРЕТА ДИВИЗИЈА, ВИЕ СТЕ НАША ГОРДОСТ ! ВИ БЛАГОДАРИМЕ !


mehr »

Второ Претседателско обраќање [Гамбле-24]

67 Tag 2,812, 06:08 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenЧЕСТИТ ИЛИНДЕН МОИ МАКЕДОНЦИ!
Нека ни е за многу години празникот!

Денес, убав ден, недела, празник :) Ден за одмор !
Заслуживме сите еден слободен ден. Имате уште 12 часа да се соземете … mehr »

Трето Претседателско Обраќање! {Mr.Santino}

35 Tag 2,800, 07:01 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und UnterhaltungПочитувани мои!

Поминаа 10тина дена од моето поседно обраќање кон вас,10тина дена во кои морам да признаам дека свесно направив неколку грешки,исто така имавме и успех во овие изминати денови.

mehr »

Второ Претседателско Обраќање! {Mr.Santino}

60 Tag 2,789, 06:52 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenПочитувани Македонци и Македонки

Пред нас е интересен период,јас ќе се погрижам да ви приредам добра забава и понатаму се додека ми трае мандатот.

Минативе денови ведаш само што дојдов на функ … mehr »

Прво Претседателско Обраќање {Сантино}

59 Tag 2,785, 14:03 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und UnterhaltungПочитувани Македонци и Македонки

Пред се,сакам да им се заблагодарам на сите кои го дадоа гласот за мене со тоа што конечно ми овозможиа да имам шанса да го сменам сето она кое што досега сум мис … mehr »