Hintergrund an/aus

Пълна мобилизация

57 vor 3 Tagen Veröffentlicht in Bulgaria Bulgaria Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Почна да ми става лош (или не толкова) навик, да пускам кратки статии, но и тази ще е такава.

Както сигурно сте подразбрали от предишната статия, пък и тази на Кръстев, бяхме тръгнали да правим една интересна война със елемент на ролева игра за да

mehr »

Копеле, къде ми е ламата!

39 vor 5 Tagen Veröffentlicht in Bulgaria Bulgaria Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Вчера късно вечерта, беше получена обезпокояваща информация. Митичната Розова Лама е изчезнала! Ламата за последно е видяна в Боливийските джунгли да се движи в северозападна посока в компанията на 7 тъмни субекта.

Легендата повелява, че когато Ро

mehr »

Мир

82 Tag 2,684, 17:35 Veröffentlicht in Bulgaria Bulgaria Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenБългария и Сърбия постигнаха договорка за прекратяване на войната помежду си. Споразумението включва следните точки:

1. България и Сърбия прекратяват военните действия помежду си и се съгласяват да не обявяват войнна един на друг чрез ЕВ.

mehr »

На война

77 Tag 2,677, 23:18 Veröffentlicht in Bulgaria Bulgaria Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenВчера, България беше обявена за естествен враг от Сърбия. Към този момент не са ясни причините за това нападение, имаме само спекулации и догадки. Официална комуникация между Сърбия и България не е имало от началото на месеца. За разлика от други … mehr »

Бавно но славно

67 Tag 2,672, 21:34 Veröffentlicht in Bulgaria Bulgaria Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Здравейте,
Въпреки, че емоциите от току що изминалият референдум не са отихнали още, и всички като че ли само за това искат да говорят, е редно да ви информирам и за всичко останало което се случва през последните дни а и от началото … mehr »