Hintergrund an/aus

Plato dodaje 4 nove države...Plato adding 4 new countries

41 Tag 2,327, 10:18 Kroatien Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenNašem dragom Platonu došla je nova ideja na pamet, a to je dodavanje novih država u eSvijet. Ukoliko niste na ti s engleskim jezikom, ukratko piše sljedeće:

Zajednica će moći predložiti i odlučiti koje … mehr »

Economic minutes (Croatia/Serbia/USA/Chile)

13 Tag 2,322, 14:52 Kroatien Finanzgeschäfte Finanzgeschäfte

Prvo da započnem s hrvatskim tržištem:Najisplativije je uzimati hranu druge kvalitete (ako je uhvatite po navedenoj cijeni). Profita od radnika u nižim firmama nema.

[img]http://i.imgur.com/[/img] … mehr »

Dan 2316

34 Tag 2,316, 15:17 Kroatien Kriegsanalyse Kriegsanalyse

Evo mene opet. Nešto sam malčice bio bolestan pa nisam baš imao volje za pisanjem članka, ali sad se osjećam dovoljno dobro da odradim svoj dio posla. Iza nas je poprilično dinamičan tjedan, što je sasvim lijepo za promjenu. Isto mi je bilo lijepo

mehr »

Glazbeno natjecanje / Music competition (10 gold)

75 Tag 2,316, 01:47 Kroatien Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

English version below

Došlo je vrijeme da još jednom organiziram glazbeno natjecanje. Nagrada će biti 10 zlatnika koja će biti izručena pobjedniku čim natjecanje završi. Pa krenimo s pravilima.

Za natjecatelje:

1. Svaki natjecatelj ima

mehr »

Mađarsko pitanje

32 Tag 2,306, 15:20 Kroatien Kriegsanalyse Kriegsanalyse

Inače nikad ne pišem ovakve članke u kojima analiziram samo jednu državu, ali sad je kucnuo i taj čas. Pogledajmo što se dešava s „mađarskim pitanjem“.


Kao što vjerojatno znate, do ovoga je došlo zbog pretjerane mađarske ekspanzije sve do Š

mehr »