Hintergrund an/aus

Über meine Zeitung

Wiki öffnen

>>>>> VOTE and SUBSCRIBE >>>>>

HAIL COT!!!

47 Tag 2,569, 11:41 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Once upon a time there was one CIRCLE bigger than it looks alike...And the TRUST was the main law which retains its shape...


Ако не ви е мака и не ви претставува п … mehr »

За мисијата сакани мои [BucephalusIII]

53 Tag 2,490, 01:14 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und UnterhaltungАко не ви е мака и не ви претставува проблем би ве замолил за по еден коментар да дадете на мојава најсиромашна статија во целокупната моја еКариера, доколку би ви било проблем за такво нешто наведете ја п … mehr »

Македонска рамка за аватар [BucephalusIII]

34 Tag 2,293, 03:44 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Добро утро,ден и ноќ мој убав народе.

Се работи за унифицирање на аватарите преку некој мал детал кој ќе содржат за препознавање во битките. Ова не е прв пат да се апелира до сите на ваков начин, но што е тука е..

Како што и објаснив и [url=

mehr »

ДИПЛОМАТИЈА [BucephalusIII]

45 Tag 2,275, 03:02 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Сакани мои добро утро,ден и ноќ.

Предмалку пишав еден долг реферат и на ваша среќа а на моја жалост...исчезна како резултат од мојата снаодливост со багиранава игра...но јас како упорен инаетџија се потрудив повторно на кратко да ве потсетам а и д

mehr »

NEW INVENTION *edited* [BucephalusIII]

42 Tag 2,272, 08:43 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Good morning,day and night erepublik Orthodox people.

This article for some of you will be well known tradition...for others shocking news which will change their future way of life!! :)

This days I made a little investigation in the "Serbian

mehr »