Hintergrund an/aus

Über meine Zeitung

Wiki öffnen

Vo vesnicite e vistinata!

CoT за еМакедонија! [mbb]

41 Tag 2,000, 10:04 Republik Mazedonien (EJRM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Поради голема дискусија кај нас а и од нашата најјака[/mehr »

Podelba na hrana! Food giveaway! SHOUT people! Its OVER!

231 Tag 1,921, 08:28 Republik Mazedonien (EJRM) Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik

МКД

Вака сега, со цел што побрзо да го освојам ММ медалот решив да направам поделба бидејќи со ММ акциите некако не одеше! Процедурата е стандардна, на секој оној што ќе остави број на
1 суб
2 воте
и да даде по еден SHOUT и да ме додаде за при

mehr »

Медиа могул акција!

2 Tag 1,909, 08:28 Republik Mazedonien (EJRM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Сите сакаат ММ Медал, највероватно и ти!

Базирано е врз взаемна помош и навистина е лесно!
Ставете суб кај мене и пишете порака со број на суб, и јас ќе ви вратам! :)
Првото нешто што треба да го на … mehr »

Апел до постарите и поискусните еРеп играчи! [mbb]

19 Tag 1,853, 06:10 Republik Mazedonien (EJRM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Овој апел се однесува до сите постари, поискусни и "побогати" еРеп играчи.

Вака сега, baby boom акцијата беше супер, успешна, сите ги прифатија бебињата и ќе се гражт за нив тоа е ТОП! Бидејќи тие се иднината на еМакедонија, идните воини, политича

mehr »

Нов во водите на новинарството

2 Tag 1,822, 09:17 Republik Mazedonien (EJRM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung


Здраво на сите, мислам дека редно време беше да направам и јас весник, за поделби да организирам немам СЕУШТЕ, но мислам дека нема да ве чини ништо ако мавнете по еден суб. :) Ќе се потрудам да бидам иновативе … mehr »