Hintergrund an/aus

Српска Народна Одбрана - Страначки избори + подела

43 vor 6 Tagen Veröffentlicht in Serbia Serbia Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenПомаже Бог браћо и сестре,

Српска Народна Одбрана, након преброђене турбуленције која је захватила нашу странку, а коју смо брзо окончали, поново суверено стоји на политичкој сцени еСрбије. То док … mehr »

Српска Народна Одбрана - Конгресни избори + подела 20 ку7 тенкова!

90 Tag 2,560, 14:26 Veröffentlicht in Serbia Serbia Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen


Помаже Бог браћо и сестре!

Овај месец био је веома успешан за нашу странку. Успели смо да се вратимо у топ5 и уђемо у конгрес. Савет Српске Народне Одбране се конституисао и овом приликом позивам све … mehr »

[СНО] Ово је наш ЦОУ + подела 100 ку7 тенкова!

158 Tag 2,529, 01:00 Veröffentlicht in Serbia Serbia Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublikПомаже Бог браћо и сестре!

Овај месец био је веома турбулентан за нашу странку. Прошли месец нисмо успели да уђемо међу топ5, али овај … mehr »

Српска Народна Одбрана - Страначки избори + подела

17 Tag 2,520, 19:44 Veröffentlicht in Serbia Serbia Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenДраги чланови СНО,

Пред нама су још једни избори за председника странке, и са задовољством вас обавештавамо да је Централна Отаџбинска Управа изабрала за кандидата Будалимира. На вама је да свој гл … mehr »

Пет година Српске Народне Одбране + подела 35 к7 тенкова

164 Tag 2,497, 15:49 Veröffentlicht in Serbia Serbia Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenПомаже Бог браћо и сестре,

Као да је јуче било када се наша дружина окупила и основала Српску Народну Одбрану. Изгнаници из Српске Конзервативне Странке, странке која је нашим протеривањем изгубила … mehr »