Hintergrund an/aus

Плато, брат.... до кога?

17 Tag 2,128, 16:48 Republik Mazedonien (EJRM) Kampfaufträge Kampfaufträge

Плато брат до кога со тие твој ебани багови и грешки у играта...до кога? Порано се дешаваше коа се уклучувше ногу народ на едншка и ти падне системо(појаве се таа кокошката) и за 10минути се опрае играта ама тоа беше значи ептен ретко,
у 2-3 месец

mehr »

Неколку "мудрости" од крембананка (преправено)

12 Tag 2,123, 15:57 Republik Mazedonien (EJRM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

"Животот е каналетка, во која пловиме сите без разлика на боја, раса или вера. Понекогаш каналетка застанува или е многу спора кога проблемите се тука, но понекогаш е многу брза и радоста лесно плови" - krembananka"Животот е mehr »

Една анимација а ногу зборови!

24 Tag 2,113, 17:01 Republik Mazedonien (EJRM) Kampfaufträge Kampfaufträge

ЕДНА АНИМАЦИЈА А НОГУ ЗБОРОВИ...

ВАКА ИЗГЛЕДА НАШТА ДРЖАВА МОМЕНТАЛНО
mehr »

Собиранка на (Strumica Open Festival) 17.08.2013

9 Tag 2,098, 20:11 Republik Mazedonien (EJRM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Собрана екипа Кочанчани у струмица на добра журка уствари ке му дое како собиранка пошто се видевме со неколку играчи...како сме си поминале ке видете на сликите и ваше е да одлучете кој е најубав :P

krembananka,Djuk75,vojislavp
kevin09,

mehr »

Прв CH Medal [krembananka]

26 Tag 2,025, 06:37 Republik Mazedonien (EJRM) Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik

Денеска на 2,025 по втор обид го освоив CH медалот со околу 50м(49,543,230) штета,и у спат земав BH медалче и TP медалче, друго незнам шо да пишам од толку возбуда, у продужение по надоле следат неколку слики од денешниот УСПЕШЕН

mehr »