Hintergrund an/aus

Kandidatura za predsedatel na eRepublika Makedonija

11 Tag 2,175, 13:16 Republik Mazedonien (EJRM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Изгласајте ме за председател и ќе биде ѓоа ВАКВОато:
- за сите ке има бустери за тренирање,
- За секоја ракетара ќе се обезбеди потребно оружје и пари (Преку закон за донација од НБРМ) (Нема потреба ДА СЕ ПУКА ЗА МАКЕДОНИЈА РАКЕТАТА)
- SEKOJ

mehr »

Kandidatura za predsednik na KONGRES, PARLAMENT ITAKANATAKA [NINJA] Re-EDIT

0 Tag 1,962, 15:35 Republik Mazedonien (EJRM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Изгласајте ме за председател (на Конгрес) и ќе биде ѓоа ВАКВОато:
- за сите ке има бустери за тренирање,
- За секоја ракетара ќе се обезбеди потребно оружје и пари (Преку закон за донација од НБРМ) (Нема потреба ДА СЕ ПУКА ЗА МАКЕДОНИ

mehr »

Кандидатура за председател (на Конгрес) [NINJA]

39 Tag 1,686, 02:03 Republik Mazedonien (EJRM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Изгласајте ме за председател (на Конгрес) и ќе биде ѓоа ВАКВОато:
- за сите ке има бустери за тренирање,
- За секоја ракетара ќе се обезбеди потребно оружје и пари (Преку закон за донација од НБРМ) (Нема потреба ДА СЕ ПУКА ЗА МАКЕДОНИ

mehr »

ДЕНЕС МИ Е eРОДЕНДЕН......[NINJA]

20 Tag 1,518, 11:49 Republik Mazedonien (EJRM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Денес е денот (16.01) кога пред 1 година се заразив со играва.
Признавам, се навлеков.


На некоја страна (он.нет мислам),прочитав за играва , си креирав профил, ги прочитав сите достапни тутроијали и трк н

mehr »

[NINJA] ИНФО ЗА М_Ф

2 Tag 1,374, 04:27 Republik Mazedonien (EJRM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

НАЧИН НА РАСПРЕДЕЛБА НА СРЕДСТВА И ИЗБОРИ


-Секој член на Македонска Фаланга кој одработил во фирма на единицата добива 3хq5 оружје кое ќе биде префрлено на неговиот профил наредниот ден. Доколку заради објективни причини не се преф … mehr »