Hintergrund an/aus

Über meine Zeitung

Wiki öffnen

Interjúkra szakosodott lap, amelyben más műfajok is megjelennek. A nekrológok rendszeres sorozatban jelennek meg.

Román NE-t

3 vor 6 Tagen Veröffentlicht in Hungary Hungary Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Ismerjük jól az IRL történelmünket. Árpád és a hét vezér bejött Magyarország területére, aztán a pofátlan románok meg egyéb szláv népek bejöttek, hogy elvegyék a földjeinket, aztán az első világháborút követő békében elvették az ország 2/3-át és a né

mehr »

Interjú Nintsen-nel aki szerelmes

67 Tag 2,552, 09:37 Veröffentlicht in Hungary Hungary Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Eddigi erepes pályafutásom során csupán egy személynél volt szerencsém interjút készíteni egy szerelmes emberrel, aki az erepen érzi megtalálni élete párját, Marginaldefeat volt, de aztán nem lett sikeres vége.
Ezúttal tudomásomra jutott,
mehr »

Status Quo

7 Tag 2,551, 05:02 Veröffentlicht in Hungary Hungary Kriegsanalyse Kriegsanalyse

Az Asteria a megalakulása után kivívta, hogy a legerősebb szövetségnek számít, a Sirius és az Aurora jóval gyengébbek, ezáltal a Sirius és az Aurora kénytelen voltak összefogni, hogy valamelyest ellensúlyozzák az Asteria nyomasztó erőfölényét. mehr »

Interjú sybillak-kal, aki impicsre kéri a kongresszust

10 Tag 2,551, 02:26 Veröffentlicht in Hungary Hungary Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

A susususk kormány drasztikus külpolitikai változásokat tervez az ország számára, amire sybillak írt egy cikket, amiben a kongresszus tagjait az elnök megbuktatására szólítja fel.
A két cikk, ami alapján az interjú készült:
http://www.
mehr »

Lapszemle

16 Tag 2,546, 01:14 Veröffentlicht in Hungary Hungary Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und UnterhaltungWhy hate i the romanians? They are monsters!
Bosko Balaban, egy eddig nem túl ismert (ukrán, bolgár párti) játékos a béna angoljával megírt cikke, ami bebizonyítja, hogy a romá … mehr »