Hintergrund an/aus

[пакија] - Обраћање грађанима Србије

115 Tag 2,611, 10:45 Veröffentlicht in Serbia Serbia Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Поштовани грађани и грађанке еСрбије прво би хтео да се извиним због кашњења мог обраћања јер због нагомиланих обавеза овде и у СЖ нисам стигао да напишем чланак.
Овим путем желим да се захвалим свима … mehr »

[Увек Тврд] Председник еСрбије - Завршно обраћање

78 Tag 2,603, 10:03 Veröffentlicht in Serbia Serbia Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Као прво свима вам желим срећну нову годину и предстојеће Божичне празнике. :)

Пре свега бих желео да истакнем да сам пресрећан што сам изборе добио без иједног обрисаног гласа, што доказује да сам на поштен начин изабран за председника еСрбије. :

mehr »

[Увек Тврд]- Уводно обраћање грађанима Србије

34 Tag 2,574, 14:24 Veröffentlicht in Serbia Serbia Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenПоштовани грађани еСрбије овим путем желим да се захвалим свима који су гласали за мене и пружили ми прилику да будем председник Србије овај месец. Око примопредаје оргова,канала и свег … mehr »

Битни догађаји у протеклих неколико дана

26 Tag 2,562, 14:16 Veröffentlicht in Serbia Serbia Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenПоштовани саборци,

Иза нас су занимљиви дани, а испред су надам се још занимљивији. Након релативно мирног почетка мандата, напали смо Бугаре након њиховог напада на Грчку и обрисали их за време конгрес … mehr »

Уводно обраћање председника еСрбије [Српски БогОтац]

109 Tag 2,546, 13:26 Veröffentlicht in Serbia Serbia Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenПоздрав саборци,

Пре свега, желео бих да се захвалим свима који су ми својим гласом поверили овај мандат, свима онима који су својим залагањем допринели да се мој глас чује што даље, али и свом противка … mehr »