Hintergrund an/aus

[Плава Принцеза]Уводно обраћање председнице еСрбије

49 Tag 2,513, 14:03 Published in Serbia Serbia Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublikПоштовани грађани еСрбије,

Пре свега, желим да се захвалим свима који су веровали у мене, који су ми помогли да изнесем кандидатуру од почетка до краја, који су заједно са мном седели и радили на њо … mehr »

[R1sk3] Одјавно обраћање председника еСрбије

120 Tag 2,512, 01:02 Published in Serbia Serbia Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenПоштовани грађани еСрбије,

Пре свега желео бих да вам се захвалим на указаном поверењу, и искрено се надам да сам ваше поверење оправдао трудом и радом у овом мандату.

Са поносом могу да кажем да … mehr »

Уводно обраћање председника еСрбије

93 Tag 2,483, 03:47 Published in Serbia Serbia Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenПоштовани грађани еСрбије,

Првенствено бих желео да се захвалим свим грађанима еСрбије који су гласали на овим изборима и да позовем оне који нису гласали да у што већем броју учествују на следећим избо … mehr »

[Даца] Одјавни чланак председнице

63 Tag 2,482, 03:52 Published in Serbia Serbia Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenПозић-возић! :)

И ових месец дана привело се крају, те бих хтела да укратко сумирам рад Владе и читав председнички мандат месеца августа. Функцију сам наследила уз велику подршку јав … mehr »

[Даца] Обраћање председнице

87 Tag 2,472, 11:49 Published in Serbia Serbia Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenПозић-возић! :)

Пре свега, извињавам се што мојих званичних обраћања са председничких новина није било. Иако је то била моја дужност, двадесетак дана иза нас протекли су без значајни … mehr »