Hintergrund an/aus

[СЗР] Тријумф домаћинске Србије и подела 45 q7 тенкова [СЗР]

56 Tag 2,960, 07:43 Veröffentlicht in Serbia Serbia Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenНа изборима који су одржани 25. децембра, тријумфовала је домаћинска Србија. Народ је препознао правне вредности за које се залажемо и у великој мери је гласао за [url=http://www.erepublik.com/en/party/mehr »

[СЗР] Подела 110 тенкова квалитета 7 [СЗР]

74 Tag 2,955, 05:22 Veröffentlicht in Serbia Serbia Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenИза нас је година пуна морала, части и поштења. У част нове године, а наравно и конгресних избора, Странка Здравог Разума дели тен … mehr »

Позив на диктатуру

60 Tag 2,889, 07:03 Veröffentlicht in Serbia Serbia Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Када је прошли пут покренут пуч, разлог је био лоша ситуација у земљи. Изгубили смо једну оригиналну регију на 24 сата. Зато је побуна покренута две недеље након тога 2 дана пре избора. Србија је тада процветала и напредовала у сваком погледу.

Пош

mehr »

[СЗР] Подела 100 тенкова квалитета 7 у част најаве макете Деспотовог града[СЗР]

83 Tag 2,882, 09:51 Veröffentlicht in Serbia Serbia Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenВреме је за још једну поделу тенкова!!!

Све што је потребно да урадите би добијете 100 тенкова јесте да у коментарима напишете:

[url=http://www.erepublik.com/en/party/stranka-zdravog-razuma-2545/mehr »

Диктатура

96 Tag 2,656, 10:26 Veröffentlicht in Serbia Serbia Kriegsanalyse Kriegsanalyse

Админ је у својој бескрајној мудрости одлучио да нас почасти новим модулом. Плач нејачи (визамастеркард играча) га је натерао на уступке који већини квари игру да би сачувао оне које дају паре. Баланс се на неки начин мора одржати, па макар на овако

mehr »