Hintergrund an/aus

Državotvorna akcija

137 Tag 3,126, 12:08 Veröffentlicht in Serbia Serbia Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Danas smo svedoci iskrenih napora diktatorske ekipe da zbliži naciju. Iza nas je jedan izuzetno težak period u kome je eSrbija izgubila sve resurse. O tome detaljnije možete čitati u mojoj

mehr »

Непристрасна анализа ресурсног рата

279 Tag 3,099, 10:49 Veröffentlicht in Serbia Serbia Kriegsanalyse Kriegsanalyse

Јуче се водила борба за једини редак ресурс који Србија може да узме. Сви претходни покушају су били неуспешни и ово је била једина шанса да макар нешто за себе узмемо и да спасимо образ. Диктаторска екипа је одлучила да ради ударнички и 10 сати рани

mehr »

[СЗР] Тријумф домаћинске Србије и подела 45 q7 тенкова [СЗР]

56 Tag 2,960, 07:43 Veröffentlicht in Serbia Serbia Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenНа изборима који су одржани 25. децембра, тријумфовала је домаћинска Србија. Народ је препознао правне вредности за које се залажемо и у великој мери је гласао за [url=http://www.erepublik.com/en/party/mehr »

[СЗР] Подела 110 тенкова квалитета 7 [СЗР]

74 Tag 2,955, 05:22 Veröffentlicht in Serbia Serbia Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenИза нас је година пуна морала, части и поштења. У част нове године, а наравно и конгресних избора, Странка Здравог Разума дели тен … mehr »

Позив на диктатуру

60 Tag 2,889, 07:03 Veröffentlicht in Serbia Serbia Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Када је прошли пут покренут пуч, разлог је био лоша ситуација у земљи. Изгубили смо једну оригиналну регију на 24 сата. Зато је побуна покренута две недеље након тога 2 дана пре избора. Србија је тада процветала и напредовала у сваком погледу.

Пош

mehr »