Hintergrund an/aus

Über meine Zeitung

Wiki öffnen

A Weapon of Mass Construction & Mass Destruction

Hai cu bugurile Don Plato!

22 vor 7 Tagen Veröffentlicht in Romania Romania Kriegsanalyse Kriegsanalyse

.
Considerand faptul ca imediat dupa introducerea Turneului pe Regimente serverele si bazele de date eRepublik au crapat in stil consacrat - Plato, de rusine, ne-a dat la mehr »

Invitatie la Turneul pe Regimente

58 Tag 2,802, 22:27 Veröffentlicht in Romania Romania Kriegsanalyse Kriegsanalyse

.
Acest Articol se adreseaza jucatorilor care nu fac parte dintr-o Unitate Militara, sau care sunt membri ai unor Unitati Militare ce nu pot intocmi un Regiment complet pentru Turneul de saptamana viitoare. Jucatorii mehr »

[zmeuNY] Democratia

108 Tag 2,771, 23:32 Veröffentlicht in Romania Romania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

.

Acum mai bine de doua mii de ani Aristotel spunea omenirii ca democratia este regimul saracilor, intrucat cei bogati sunt mult mai putini decat cei saraci. In acest fel, cei mai slabi si mai multi vor avea mai multa putere.[/mehr »

Cum s-a spart PUSCULITA

89 Tag 2,768, 22:01 Veröffentlicht in Romania Romania Kriegsanalyse Kriegsanalyse

.
Proabil toata lumea stie ca in ultimele 2 luni au fost adunati si scosi din Visterie de catre dicatorii ionutzd, elbandido (oare mehr »

[Remember] Cum se voteaza inteligent

13 Tag 2,755, 21:21 Veröffentlicht in Romania Romania Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

.
M-am hotarat sa incep o serie de publicatii in care voi aduce in prim-plan diferite Articole si Debateri din trecuturile eRepublikului. … mehr »