Hintergrund an/aus

Über meine Zeitung

Wiki öffnen

A Weapon of Mass Construction & Mass Destruction

Arme Gratis pentru Diviziile 1&2 [VIII]

159 vor 7 Tagen Veröffentlicht in Romania Romania Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik

.
Succesul Primului Articol din aceasta serie m-a indemnat sa creez o serie de asemenea Articole de ajutor pentru jucatorii mai mehr »

7 Ani de eRepublik - Recompense Aniversare

37 Tag 2,556, 04:36 Veröffentlicht in Romania Romania Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

.
In ziua 2,557 (Joi, 20 Noiembrie 2014) eRepublik implineste 7 ani de la infiintare. Cu ocazia aniversarii, veti putea primi o serie de cadouri pe o perioada de 7* zile.

[img]http://s1.www.erepublik.net/images/email/[/img] … mehr »

Plato is real and he talked to me

49 Tag 2,555, 04:01 Veröffentlicht in Romania Romania Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

.I'm not sure if God is real, because he never talked to me, but starting today I know Plato is real. He sent me a message and 1 Gold.

I
mehr »

Sustinerea Articolelor - Optiune noua

24 Tag 2,555, 01:45 Veröffentlicht in Romania Romania Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

.
De astazi presa din eRepublik are o noua optiune, cea de Sustinere. Aceasta optiune ofera jucatorilor o metoda de a aprecia si in mod financiar un Articol pe langa votul sau abonarea la Ziar.

Sustinerea unui Articol
mehr »

[zmeuNY] Am fost aproape

80 Tag 2,543, 06:50 Veröffentlicht in Romania Romania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

.
Doresc sa multumesc tuturor celor care m-au votat si care au crezut in schimbare. A fost o mini campanie electorala distractiva, si apreciez mesajele de incurajare mehr »