Hintergrund an/aus

Регрутација Prime Lords

14 Tag 2,415, 07:22 Chile Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Турнирот помина, а ситуацијата за жал не многу посакувана, но сепак и не така лоша.
Prime Lords одлучија својот придонес да го дадат во турнирот за регименти, каде бенефит има државата. Останатите турнири се покажа дека ќе бидат повеќе штетни отколк

mehr »

Македонски Масони [SaveAss]

61 Tag 2,379, 18:25 Chile Finanzgeschäfte Finanzgeschäfte

Како одминува времето, ќе имам помалку време за играва. Тоа до некаде е и добра работа и некако не ми пречи, напротив едвај чекам да дојде тој период, но тоа не значи дека ќе се откажам, само ќе подолабавам.

Од некои од моите проекти остана уште е

mehr »

Државно уредување и тактика [SaveAss]

74 Tag 2,367, 10:05 Chile Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Оваа статија беше наменета за следните претседателски избори, но како што изгледа ќе мора порано да се објави, за да се сомелат идеите.

Реално живееме во илузија дека нешто се работи, НИШТО не се работи затоа имаме и проблеми кои се влечат со манд

mehr »

Во очи ЦРЕПедателски (SaveAss)

18 Tag 2,354, 05:50 Chile Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Денеска велат било ден на трудот, ден кога во друга земја, други луѓе за туѓи цели се избориле за работнички права. Нешто слично како 8-ми март, само ова за работниците или поточно аргатите. Други луѓе, во друга земја за туѓи цели.
Ме чуди зашто ни

mehr »

AS Словенија [SaveAss]

33 Tag 2,343, 01:40 Chile Kriegsanalyse Kriegsanalyse

Почитувани,

Денеска ќе имаме многу тешка битка, иако навидум изгледа дека Словенија не напаѓа, чисто видете ги бројките:

Словенија за АС и требаат: http://www.erepublik.com/en/country/military/Slovenia
12,367,250 енергија или околу 370.000 мкд

mehr »