Hintergrund an/aus

Über meine Zeitung

Wiki öffnen

..i pesnik, i ljubavnik. Od svega toga, ostao sam samo JA, da stojim pred tobom, bez pera, bez listova, naoruzan jedinim preostalim oruzijem, nadom..

[УеС+СПЛ] СВОМ СНАГОМ У ПОБЕДУ!

39 vor 13 Stunden Serbien Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen


РАЗЛИЧИТОСТ.

Хтео сам много тога да откуцам, а опет да не откуцам ништа. Искрено, мало ми се згадила игра, ту и тамо. Анкете, нове земље, прескакање подметнутих ногу, ту и тамо пљуцка … mehr »

ЗА СВЕ, ЗА СВЕ МОЈЕ ЉУДЕ, ЗА ДИА МАКСИМУСА!

87 Tag 2,326, 11:47 Serbien Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen


ИСКРЕНЕ И ДОБРЕ!

Ускоро ће поноћ. Добри људи се већ спремају да оду у кревет, а ми опијени овом игром или боље рећи дружењем још висимо.. лажем, нисам био на каналу, био сам на skypu, … mehr »

Блаженство смирености

80 Tag 2,309, 02:32 Serbien Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung


МИР..

Са првим зрацима зоре који су се пробили кроз мој прозор негде око 4:40 јутрос, почео сам да одајем прве знакове живота. Аларм је почео да звони, и јбг..то је означило моје лењо … mehr »

RED ALERT

185 Tag 2,294, 10:09 Serbien Kampfaufträge Kampfaufträge


ПРАВДА!

Карма је опака ствар..како радиш тако ти се пре или касније увек врати. Целог живота се сусрећем са тим примерима у мојој околини, видевши како су још у основниј школици остал … mehr »

[УеС] ИДЕЈАМА ПРОТИВ "ПЛАЋЕНИКА" !

67 Tag 2,288, 05:38 Serbien Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

КОНКРЕТНО.

Уједињена еСрбија је од свог оснивања тежила ка конструктивним решењима и једноставним стварима, јасним ставом и јасним програмским начелима.

ПОmehr »