Hintergrund an/aus

MEK Birthday party [Felllix]

42 Tag 2,335, 09:55 Republik Mazedonien (EJRM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysenmehr »

Збор 2 за враќањето во Македонија и војна со пеериве [makedonec21]

54 Tag 2,320, 08:19 Republik Mazedonien (EJRM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenЗдравоживо македонци,патриоти,предавници,печалбари,платеници и останат џган ко мене. Гледа чунки тргна работава на арно добивме конгрес, имаме апсика сојуз овие издаициве од ДСВ се вратија а не само … mehr »

[Felllix] Kако до повеќе проценти?

32 Tag 2,310, 17:02 Republik Mazedonien (EJRM) Kriegsanalyse Kriegsanalyse

Поздрав,

Во турниров како што можевте да прочитате се бориме на индивидуално и на државно ниво и би додал дека и двете нивоа се важни.
За да го скратам текстов ке наведувам округли бројки.
Македониј … mehr »

[Felllix] Разно

44 Tag 2,287, 07:44 Republik Mazedonien (EJRM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen
Почитувани пријатели, непријатели и makedonec21

Има многу работи кои сакам да ги кажам ама ке се потрудам да бидам краток.

1. ФОНД
Пред некој ден од poletarec беше предложено да се фо … mehr »

[Fellllix] Кандидатура за Претседател

82 Tag 2,264, 19:55 Republik Mazedonien (EJRM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Се заебав еднаш, ке се заебам по втор пат!
Од проста причина што сеуште неможам да сфатам како во вакви важни моменти не се кандидира некој од битните играчи...?
Толку ли е тешко да си Црепедател на еМ … mehr »