Fundo lig/desl

Nagradna igra

32 Dia 2,452, 00:36 Eslovênia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Pozdravljeni, malo se vam javljam po doooolgem času :)

Za vse eSlovence sem pripravil eno majhno nagradno igro. V komentar morate napisati ime otoške državice, ki je prikazana spodaj.

Igra bo trajala do ponedeljka, tako da časa imate veliko,

mais informações »

Stranka za Napredek in Razvoj in Velikončna nagranda igra

0 Dia 2,343, 07:42 Eslovênia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisPozdravljeni člani in članice naše stranke! :D

Danes je čas, da vam damo nagradno igro oziroma uganko, kjer bodo nagrajeni trije izžrebanci, ki jo bodo uspešno rešili :D

mais informações »

Stranka za Napredek in Razvoj

3 Dia 2,339, 07:53 Eslovênia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisPozdravljeni člani in članice naše stranke! :)

Četrtič zapored sem bil izvoljen za predsednika naše preljube stranke. Hvala vsem, ki ste me volili, tisti, ki me niste pa upam, da ne … mais informações »

SNR - poročilo za mesec marec in nagradna igra

5 Dia 2,325, 04:30 Eslovênia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisPozdravljeni!

Dragi člani in članice naše stranke, mesec je spet naokoli in tukaj je poročilo za mesec marec, da vidite koliko česa smo podelili pri deljenju pomoči.

Dnevna mais informações »

PVS - pomoč igralcem

21 Dia 2,308, 06:06 Eslovênia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisPozdravljeni soborci, sočlani enote PVS :)

V tem časopisu se bo delila pomoč za vse člane PVS enote, ki jo rabijo. Članek bo izhajal 2x tedensko, zaprosite pa lahko 1x na dan.

mais informações »