Fundo lig/desl

Stranka za Napredek in Razvoj

2 2 dias atrás Eslovênia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisPozdravljeni člani in članice naše stranke! :)

Četrtič zapored sem bil izvoljen za predsednika naše preljube stranke. Hvala vsem, ki ste me volili, tisti, ki me niste pa upam, da ne … mais informações »

SNR - poročilo za mesec marec in nagradna igra

5 Dia 2,325, 04:30 Eslovênia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisPozdravljeni!

Dragi člani in članice naše stranke, mesec je spet naokoli in tukaj je poročilo za mesec marec, da vidite koliko česa smo podelili pri deljenju pomoči.

Dnevna mais informações »

PVS - pomoč igralcem

21 Dia 2,308, 06:06 Eslovênia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisPozdravljeni soborci, sočlani enote PVS :)

V tem časopisu se bo delila pomoč za vse člane PVS enote, ki jo rabijo. Članek bo izhajal 2x tedensko, zaprosite pa lahko 1x na dan.

mais informações »

PVS pomoč

32 Dia 2,301, 06:12 Eslovênia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisPozdravljeni soborci, sočlani enote PVS :)

V tem časopisu se bo delila pomoč za vse člane PVS enote, ki jo rabijo. Članek bo izhajal 2x tedensko, zaprosite pa lahko 1x na dan.

mais informações »

SNR - Nagradna igra

4 Dia 2,301, 04:26 Eslovênia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisPozdravljeni člani in članice naše preljube Stranke za Napredek in Razvoj! ;)

V prejšnji nagradni igri se glasi pravilen odgovor: KAVA :D
Zmagovalci, ki so bili izžrebani in prejmejo … mais informações »