Fundo lig/desl

Mircea Badea tot el, sau altul...

21 4 dias atrás Romênia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Asa, sa continuam. Mi-a trosnit ceva in minte, si vreau sa pun in aplicare. Un mic concurs, daca cineva poate sa-mi ghiceasca cu acuratete, ce personaj din Erepublik se aseamana cel mai mult cu Mircea Badea, are 5 gold instant de la mine. Parol.

mais informações »

Paruieli epice.

13 Dia 2,468, 16:19 Romênia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Concursen
Auleu broder, uite ce idee de articol mi-a dat Brainul, chiar misto. Batalii epice? Pai am cam vazut si participat pe la ele, in epoca … mais informações »

Tulburente in spatiul transcedental.

20 Dia 2,468, 12:41 Romênia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais


Hambient musical


Ete na, ca ma puse dracu sa dau iarasi Login (nu, nu Irina Loghin) in balaria asta de simulator social. Simulator, stimulator, emulgator, ce drac … mais informações »

Ventilatoru’ cu marmelada.

5 Dia 2,286, 15:30 Romênia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Omul cu doi “creieri” sau Guzganul Maroniu, asa cum l-am descris intr-o scurta prezentare intr-un alt articol, incepe sa se creada un Putin al eRepublik-ului.

Face si desface diverse scenarii, apeleaza la vrajeli ieftine folosite la manipularea

mais informações »

Guzganul Maroniu.

31 Dia 2,285, 04:58 Romênia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisDupa ce a facut tot ce este posibil, de cand nu mai este el la guvernare, sa saboteze orice conducere nontempliera a tarii, de la comentarii stupide, prin diversi prieteni de partid, care ingemanau modul sinaptic de gandire personala, pana la … mais informações »