Fundo lig/desl

Capitanul Nelu si primul lui contact.

23 3 dias atrás Romênia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Intro

“-Spatiu, spatiu infinit, ne aflam la 20,000 de ani lumina de galaxia noastra, pana acum niciun eveniment important. Acesta este jurnalul de bord al mais informações »

Brouvix Cuceritorul.

13 5 dias atrás Romênia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisPe insoritele plaiuri ale Galiei, istoria incepea sa se scrie cu pasi repezi, dar si incalciti, precum pasii unui betiv mahmur, trezit dimineata … mais informações »

Cum inchizi gura unui postac enervant. :)

10 6 dias atrás Romênia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

De multe ori, citind comentarii la articole, comentarii fara pic de logica sau scop, decat acela de a il enerva pe autorul articolelor, imi vine in minte o reactie, ilustrata in video de mai jos, ca o manusa. Procedura de 'Mute'.

[url=http://www.

mais informações »

Omuletii verzi au ajuns in Romania.

18 Dia 2,486, 06:17 Romênia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Omuleti verzi, transformati din castraveti, se pare ca au ajuns si in eRomania. Printr-un stil pervers, s-au insinuat in Oltenia, stiut fiind faptul ca, in zona, este fieful PSD-ist. Schimband fericiti morcovul cu castravetele, cei din zona vor sa-

mais informações »

Strategii teroriste.

10 Dia 2,484, 12:50 Romênia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Conform ultimelor informatii sosite din Fasia Varza, teroristii Missis au fuzionat cu gruparea radicala HAM-ASS formand o puternica falanga terorista autonumita “Missis HAM-ASS”. Se presupune ca, o parte din luptatorii HAM-ASS provin din gruparile

mais informações »