Fundo lig/desl

[Min sanning] Del två.

15 Dia 2,211, 10:09 Published in Sweden Sweden Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

InledningOtroligt roligt med all den positiva responsen på den första artikeln. Till alla er som säger att ni saknar mig, jag saknar er också. Nu går vi vidare med den andra artikeln i vad som kanske blir en lång artikelserie. Idag tänkte … mais informações »

[Min sanning]

20 Dia 2,207, 03:31 Published in Sweden Sweden Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais


Inledning

Det har gått ett bra tag nu sedan jag bestämde mig, nu kunde jag inte uppnå något mer inom politiken. Alltså var det helt enkelt dags att trappa ner mitt spelande något enormt. Det är inte ett beslut jag ångrar, … mais informações »

[Presidenten] Avtal med Ryssland och avslutande ord

15 Dia 1,905, 02:12 Published in Sweden Sweden Análise e debates políticos Análise e debates políticosAvtal med Ryssland

Det sista beslut som jag tar som President är att ingå ett avtal med Ryssland under de kommande tre( … mais informações »

[Presidenten] Polen hotar Asgard, närområdet går mot CoT & resa till London

33 Dia 1,895, 10:34 Published in Sweden Sweden Análise e debates políticos Análise e debates políticosFörst och främst vill jag be om ursäkt för att min artikel inte kom förra veckan, det var en hektisk söndag med många strider mais informações »

[Presidenten] Asgard, Välkomstmeddelande och departement på högvarv!

25 Dia 1,882, 15:58 Published in Sweden Sweden Análise e debates políticos Análise e debates políticosFörst och främst, jag får be om ursäkt att artikeln inte kom igår. Men det blev mycket med möte med Kanada, Regeringssammanträmais informações »