Fundo lig/desl

[MZZ eRS] Veleposlaniki

9 Dia 2,725, 00:30 Publicado em Slovenia Slovenia Análise e debates políticos Análise e debates políticosZunanje ministrstvo se je odločilo, da v tem mesecu zopet uvede veleposlanike. Naloga veleposlanikov bo kot prvo predstavljati Slovenijo v državi, kjer bodo delovali, ter … mais informações »

[Vlada RS] Predstavitev ekipe - April 2015

34 Dia 2,694, 12:09 Publicado em Slovenia Slovenia Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Pozdrav vsem državljankam in državljanom!

Najprej naj povem, da je prav poseben občutek, ko se kot zaprisežen dvokliker zadnjih mesecev zbudiš v predsednika. Ampak kakorkoli že, ljudstvo je spregovorilo in jaz seveda ne bom ostal nem. Zatorej tem

mais informações »

[Vlada RS] - Malo mešano na žaru

28 Dia 2,687, 11:13 Publicado em Slovenia Slovenia Análise e debates políticos Análise e debates políticosSpoštovane edržavljanke in edržavljani, predvsem SmoothZiga,

Si dolgo čakal tole a? :P
1. Vojaške aktivnosti v prihodnih dneh

Nekateri že veste nekateri ne, … mais informações »

[Vlada RS] - Resource Wars - zaključek

62 Dia 2,630, 13:04 Publicado em Slovenia Slovenia Análise e debates políticos Análise e debates políticosSpoštovane državljanke, cenjeni državljani!

Z veseljem vam sporočamo, da nam je uspel veliki met. :) Kot že veste, so se v eventu, ki sicer še traja, ampak je za nas že … mais informações »

[Vlada RS] - Resource Wars

40 Dia 2,624, 04:13 Publicado em Slovenia Slovenia Análise e debates políticos Análise e debates políticosDrage državljanke, cenjeni državljani.

V prejšnjih tednih so nas admini na facebooku obvestili, da se nekaj pripravlja, v petek pa smo končno izvedeli, kaj je pred nami. … mais informações »