Fundo lig/desl

Mirupafshim Lider !!!!

14 Dia 1,911, 05:12 Published in Albania Albania Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Ky artikull i eshte dedikuar te madhit Eros_Alb.

Eros Liebesgott
[img]http://[/img]

mais informações »

Kandidimi im per PP ne PEA!!!!

7 Dia 1,907, 10:53 Published in Albania Albania Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Kohet e fundit partia : Party off Ethnic Albania ka humbur ndjeshem reputacionin e saje . Ajo akuzohet nga partite e tjera si partia e multive.Dikur kjo parti ka qene nder partite me te mira ne aAlbania por sot eshte krejt e kunderta, ajo ka rene

mais informações »

Bejme 1 loje !!!!

77 Dia 1,904, 10:46 Published in Albania Albania Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Te gjithe te komentojme qytetin nga jemi si dhe ka jeton dhe te shikojme nga ke me shume persona qe lozin eRepublik...

Shkruan keshtu.

Psh: nga Tepelena,,,
jetoje Tirana
GOGOGOGOGOGO

mais informações »