Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Novine Ministarstva Informisanje eSrbije

[Министарство информисања] 11. и одјавни чланак

5 2 horas atrás Publicado em Serbia Serbia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Драги суграђани,

Тим који је водио Министарство информисања у претходном месецу (varvar 11, oj svijetla 11 и sljivo) се одјављује за овај месец. Био је ово узбудљив мандат, у коме је као што видите било довољно материјала да се објав

mais informações »

[Завршен први конкурс Министарства информисања] Десети чланак :)

25 3 dias atrás Publicado em Serbia Serbia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisЈубиларни, десети чланак у овом мандату одлучили смо да оставимо за једну од најважнијих акција коју смо желели да видимо током овог месеца. Као што смо већ рекли, ради се о пилот-пројекту, па нам ј … mais informações »

[Министарство информисања] Девети чланак

34 4 dias atrás Publicado em Serbia Serbia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisПоштовани еСуграђани,

У овом броју објавићемо кратке извештаје о одбрани земље и конгресним изборима. Представићемо Ратнике еСрбије и Лавове. Имаћете као и обично п … mais informações »

[eSerbia: Ministry of information] ¡No pasarán! [EN, ES, SR]

34 Dia 2,655, 21:26 Publicado em Serbia Serbia Ordens de batalha Ordens de batalha

ENGLISH VERSION:

Dear friends and allies,

Serbia is under threat of being taken over by Trico and his henchmen. As this could have devastating consequences for your countries as well, it is important to help us repel the … mais informações »

Министарство информисања: Промјене у игри

58 Dia 2,653, 08:15 Publicado em Serbia Serbia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais


Увод

Да ли сте икада желели да збаците са власти предсједника, владу и конгрес? Да игноришите Устав и да владате читавом државом? Да бисте одлучили све сами? Саmais informações »