Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Official newspaper of the President of eMacedonia

ДВАНАЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ (Персеј Македонски)

31 14 horas atrás Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais


МАКЕДОНЦИ


ВИ ПИШАВ ВО КРУЖНИТЕ ПОРАКИ ШТО И КАКО

ОНИЕ КОИ НЕНАМЕРНО НЕ СУМ ВЕ СТАВИЛ ВО КРУЖНИТЕ ПОРАКИ, ЕВЕ УШТЕ ЕДНАШ НАЈДЛАБОКО ИЗВИНЕТЕ, И ПИШЕТЕ МИ ВО ПРИВАТНА ПОРАКА ЗА ДА ВИ КАЖАМ СЕ ШТО ВЕ ИНТЕРЕСИРА
Аmais informações »

ЕДИНАЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ (Персеј Македонски)

51 2 dias atrás Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisМАКЕДОНЦИ


УШТЕ ВО МОЈАТА КАНДИДАТУРА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НАЈАВИВ ДЕКА ПРИОРИТЕТ МИ Е ЕДИНСТВОТО МЕЃУ НАС, ДРУЖЕЊЕТО, КАКО И ТОА ДЕКА МОЖЕМЕ АКО СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ДА СЕ ОСЛОБОДИМЕ ОД ДВОЦЕФКИТЕ И ДА СТАВИМЕ НАШ ДИКТАТОР, ИСТО ВЕРУВАМ ДЕКА МОЖ … mais informações »

ДЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ ( Персеј Македонски )

32 3 dias atrás Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais
МАКЕДОНЦИ

Сега видов дека некои не сте прочитале што беа нарадбите од моето претходно востание, а тоа е да не дигаме ние востание

ПУКАЈТЕ САМО ФФ !!!


ВЕ МОЛАМ СПОДЕЛЕТЕ ГО ОВА ОБРАЌАЊЕ ВО СВОИТЕ ЕДИНИЦИ[ … mais informações »

ДЕВЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ ( Персеј Македонски )

28 4 dias atrás Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisМакедонци


Денес треба според мене да му се оддолжиме на нашиот голем пријател Рикан кој тешки милиони има мавнато з анас и верувајте уште ќе мава, за некој нецел час ќе почне кај нив битката за Рикан да го поставиме за диmais informações »

ОСМО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ ( Персеј Македонски )

44 4 dias atrás Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisМАКЕДОНЦИСИТЕ КОМАНДИРИ ЗАКЛУЧЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ЕДИНИЦИ ЗА Д АМОЖЕ САМО СО ПОКАНА ДА СЕ ВЛЕЗЕ ВО НИВ - ОДМА ОТКАКО ЌЕ ПРОЧИТАТЕ

Наредното востание двоцефките ќе одат на следново :

1. Ќе го дигнат сами
mais informações »