Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

>>>>> VOTE and SUBSCRIBE >>>>>

Classical Alliance eLove [CHI-MKD]

54 Dia 2,645, 13:09 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisGood morning,day and night my lovely, loyal, romantic and emotional readers!

Најпрво да напоменам за Македонските читатели дека овој број нема да биде насловен каmais informações »

Македонски Ебдо 3 [Buce]

73 Dia 2,629, 03:27 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Добро утро, ден и ноќ сакани мои!

Во овој број сакам да се раздолжам со некои мои верни претплатници односно читатели кои ми исратија молба за да ги објавам нивните огласи поради тоа што во изминатите броеви ги занемарив.
Пред да го објавам оглас

mais informações »

Македонски Ебдо 2 [Buce]

45 Dia 2,616, 05:02 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Добро утро,ден и ноќ сакани мои!

Брз заклучок - чим пишувам и мислам значи постојам...ама и дека жив сум!
Пред да започнеме со ова наше ново издание кое ќе го забавува мнозинството наши ценети претплатници, да се осврнеме кон моменталните случува

mais informações »

Вистинската вечна Македонска Власт [Buce]

105 Dia 2,611, 02:24 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Сакани мои сограѓани и сограѓанки, Ви се обраќам по долго време поминато во тежок притисок од некои личности но и во размислување за да најдам начин како тоа да го споделам со Вас а да не има последици по мојата безбедност како на играва, така и во р

mais informações »

Macedonian Bureau of Investigation [Buce]

81 Dia 2,606, 15:12 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Hello eWorld, Macedonians and for those who wants to be Macedonians (cousins)

This past month as you notice we - eMacedonians and with a help by our loyal allies have managed to accomplish the mission "congress" after trying several unsuccessful

mais informações »