Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Subscribe my newspaper and PM me your newspaper link and ill subscribe back.

What the quack?

43 Dia 2,039, 09:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

WHAT THE QUACK?

LETS TRY TO SAVE THE USA!mais informações »

Plato...

265 Dia 1,959, 14:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Assuntos financeiros Assuntos financeiros

If he demands it....

Comment the vote and the subscribe number and ill give you 10q7 tanksmais informações »

Регионите се враќаат, НАЦРТАНО!

25 Dia 1,922, 16:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Бидејки гледам има многу паметни луге ќе ви објаснам со слики...
Регионите на Иран(Iran) и Обединети Арапски Емирати(United Arab Emirates)
СЕ ВРАЌААТ![img]http://img69.imageshack.us/[/img] … mais informações »

Поделба на q2 пушки.

171 Dia 1,920, 09:13 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Assuntos financeiros Assuntos financeiros

Поделбава е само за тие што не се претплатиле предходно!За секоја претплата ќе добиете по нmais informações »

Наградна Игра

99 Dia 1,912, 10:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Assuntos financeiros Assuntos financeirosЗдраво, денеска ке направам една мала лотарија и ќе трае се до ден 1,915 од новиот свет.Играчите ке бидат извлечени според бројот на глас(vote) на статијава и ке се изврши преку оваа mais informações »