Fundo lig/desl

MAJSTORI....ZADNJA

40 Dia 2,470, 05:50 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

POSLEDNA OD MISIIVE

BLAGODARAM NA TRUDOT I VASETO VREME


o/

mais informações »

Државна Армија (малку глуп назив за Регуларна војска на Македонија) [A.J.]

14 Dia 1,764, 09:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise da guerra Análise da guerra

Мое лично мислење околу формирањето на Државна Армија.
Како прво да се разбереме, не кажувам политички флоскули и не купувам или продавам мој интерес. Само сакам да дадам предлог во врска со оганизирањето на Државната Армија.
Како прво и основно не

mais informações »

ДО СИТЕ НОВИ ПРИЈАТЕЛИ [A.J.]

27 Dia 1,639, 10:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Како што на сите што им требаше нови пријатели за остварување на мисијата им помогнав со додавање за пријател кои беа во голем број, сега треба да се погрижиме да си помогнеме и на друг начин, а тоа е да се ставаат суб на нашите весници.
Затоа во

mais informações »

БУГАРИЈА СУСПЕНДИРАНА ВО ЕДЕН - Е ТЕК СЕГА ЗАПОЧНУВА ПРАВОТО ШОУ [A.J.]

39 Dia 1,564, 16:07 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Не можеа и да сакаат во штабот на ЕДЕН да погодат подобар ден за суспендирање на гласот на еБугарија.
Успеаа тоа да го направат на нивниот национален празник 3 март денот на ослободување од отоманското царство.
Дури сега ке биде интересна играта.

mais informações »

КАКО ПОЛЕСНО ДО БАЗУКИ [A.J.]

31 Dia 1,516, 11:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Мојот предлог би бил едноставен. Сите воглавно ги собираме базуките од дневните мисии во единиците. Треба нели сите знаеме 25 убени противници за базука.

Сега откако сме под окупација нас не дава во востаниата да пукаме на сами себе, а и не дава к

mais informações »