Fundo lig/desl

Echipare juniori

9 Dia 2,079, 11:19 Romênia Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Salutare natiune, sunt Col.Miller si astazi demarez un proiect numit "Echipare pentru Juniori" pentru ajutorarea celor mici. De ce inca un proiect de acest fel? pentru ca orice ajutor e bine venit pentru un jucator mic.

La inceput toti am
mais informações »

Lucram pentru binele eRO

14 Dia 1,944, 06:06 Romênia Análise e debates políticos Análise e debates políticosSalutare! Sunt Col.Miller, vMoFA al eRomaniei

La 5 martie am fost ales pentru a doua oara consecutiv vMoFA al
mais informações »

[MoFA]Raport ambasador

20 Dia 1,901, 02:21 Romênia Análise e debates políticos Análise e debates políticosSalutari! Sunt Col.Miller ambasador al eRomaniei.

Ambasador in eUSA:

Un candidat la presedentia SUA,
mais informações »

Pasi simpli de urmat pentru a fi un luptator devotat

18 Dia 1,876, 01:16 Romênia Ordens de batalha Ordens de batalha

Ne aflam intr-un razboi aprig, suntem nevoiti sa luptam pana la ultima resursa, am lasat la o parte orice sentiment ce ne-ar periclita buna organizare si ieri chiar s-a vazut organizarea, cu toate ca am pierdut, insa este un inceput, un inceput mais informações »

PRIO 1: Luptam organizat

9 Dia 1,875, 04:34 Romênia Análise da guerra Análise da guerra

Dragi eromani v-as ruga sa respectati intocmai ordinele Ministerului Apararii si sa intrati pe canalul #armata-romana pentru ordine, echipare si organizare. In Bukovina se lupta dezorganizat pe cand in Crisana am ajuns sa pierdem la limita. In mais informações »