Fundo lig/desl

Драматургия, фактология, астрология

104 Dia 2,900, 13:27 Publicado em Bulgaria Bulgaria Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Здравейте, приятели!

Някои статии трябва да бъдат написани, къде защото са провокирани както казва Валентин Кръстев, къде просто да останат в еАрхивите за обичащите да ровят в тях.

Сега по ред:

Първо драмата
- първо действие - законн

mais informações »

А сега накъде?

133 Dia 2,886, 01:41 Publicado em Bulgaria Bulgaria Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Здравейте, приятели!

В началото искам да ви поздравя с победния ход на нашите волейболни национали. Удоволствие е да на се наблюдава желанието и емоцията в играчите, и начина, по който публика и отбор са едно цяло. Което само показва, че когато и

mais informações »

Ягодова лимонада - ???

16 Dia 2,838, 15:41 Publicado em Bulgaria Bulgaria Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisОт създателите на Мастиленият лабиринт,
от журито в конкурса,

Ягодова лимонада - малката сестра на Мастиленият лабиринт

На фона на появилите се положителни коментари в пресата въ … mais informações »

Мастиленият лабиринт 3 - крайно класиране!

28 Dia 2,830, 04:43 Publicado em Bulgaria Bulgaria Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisЗдравейте, приятели!

И последния кръг от конкурса Мастиленият лабиринт 3 вече е в историята. Сигурно сте любопитни да научите и крайното класиране в седмичната надпревара на номинmais informações »

Мастиленият лабиринт 3 - гласуване последен кръг!

16 Dia 2,822, 07:24 Publicado em Bulgaria Bulgaria Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisЗдравейте, приятели!

Седмият кръг от конкурса Мастиленият лабиринт 3, а с това и самият конкурс вече са в историята. Искам да благодаря на всички, които не спряха да ни радват с твор … mais informações »