Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Az első és egyetlen MemphisHU által elismert szaklap :]
Magyar vagyok, nem turista!

[DM-628] …horgot.

4 3 dias atrás Published in Japan Japan Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisSziasztok!

Mint már többen is láthattátok meglett a tegnapi nappal a 10. TopFighter napom! Sőt 22. lettem, amit kicsit pazarlásnak érzek, de mivel alig 500 wellness-embe került és 0 csokiból megú … mais informações »

[DM-627] Ne habozz…

10 4 dias atrás Published in Japan Japan Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisSziasztok!

Ma olvasom, hogy a nagyok „panaszkodnak”: kajás körrel, boosterrel be lehet jutni a TOP100-ba. Aztán ránéztem az aktuális CH sebzésekre és azt látom, hogy alig 100 millió fölött vannak. Ezé … mais informações »

[DM-626] Dein Glück…

18 6 dias atrás Published in Japan Japan Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisSziasztok!

Végre nálam is megjelent az új csatafelület! Mit is mondjak, szerintem nem olyan rossz az, csak akkor tűnik kaotikusnak, ha épp egy epic csatába csöppen az ember. Viszont addig nemigen fogom … mais informações »

[DM-625] Mosom kezeimet…

9 Dia 2,519, 10:47 Published in Japan Japan Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisSziasztok!

Már napokkal ezelőtt be lett harangozva valami meglepetés erre a hétre, de senki semmi biztosat nem tudott. Ma délelőtt megjelent egy kép, amely szintén nem teljesen oszlatja a ködöt, de én … mais informações »

[DM-624] Ennyi csalás…

6 Dia 2,516, 10:52 Published in Japan Japan Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublikSziasztok!

Na ez a CH-ért zajló csata igencsak elhúzódott és újfent csalásokkal teli, amelyet szerintem adminéknak eszük ágában sem lesz orvosolni.

Ezért ütheti el a sok kis hazafi a … mais informações »