Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Az első és egyetlen MemphisHU által elismert szaklap :]
Magyar vagyok, nem turista!

[DM-644] Ne lőjetek…

11 2 dias atrás Publicado em Japan Japan Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisSziasztok!

Nagy bejelentés érkezett ma: mindenki FP-t fog kapni Fekete Péntek formájában. ^_^

De mi is ez? Leginkább olyan akciók sora, amelyre a legtöbb játékosnak már nincs vagy egyáltalán … mais informações »

[DM-643] Ha én…

12 3 dias atrás Publicado em Japan Japan Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisSziasztok!

Ma mindenkinek gold állt a házhoz, hiszen minden játékos 7-tel lett gazdagabb a születésnapi jutalommal, ami nem egy kis összeg, ha azt vesszük, hogy több 10 ezer játékos játszik, de … mais informações »

[DM-642] Bombázás…

20 5 dias atrás Publicado em Japan Japan Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisSziasztok!

Emlékszem tavaly is ezt írtam, de most is csak ezt tudom, hogy hozzá tudnék szokni ehhez az állandó jellegű sebzésbónuszhoz… :)

Ha gerillázik az ember, akkor olyan mértékben jön a sebzés, … mais informações »

[DM-641] Időnként…

23 7 dias atrás Publicado em Japan Japan Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisSziasztok!

Kösz ezúton is annak a nemes léleknek, akit egy fél bimbóudvar ennyire felkavart, hogy feljelentsen. Nem tudom ki volt, de erősen gyanakszom szeku-ra, mert neki nem tetszett ott … mais informações »

[DM-639] …megnyílik

19 Dia 2,556, 13:28 Publicado em Japan Japan Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisSziasztok!

Nem is gondoltam volna, hogy ennyi lelkes kis olvasóm van, akik még a pénztárcájukat sem restek elővenni, hiszen az első támogatható cikkemnél máris egy goldot hordtatok össze! … mais informações »