Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Az első és egyetlen MemphisHU által elismert szaklap :]
Magyar vagyok, nem turista!

[DM-653] …vég!

16 3 dias atrás Publicado em Japan Japan Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisSziasztok!

Plato ismételten felülmúlta magát és a várakozásainkat, hiszen egy újabb erepes hét kezdődött el a hétköznapokba szürkülve:/

Gondolom kicsik nagyok betáraztak a nagy lehető … mais informações »

[DM-652] …megszorító intézkedések.

15 5 dias atrás Publicado em Japan Japan Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisSziasztok!

Azért nem hagyjuk mi magunkat el a gazdaságfejlesztő napok alatt sem, hiszen megy az ökörködés az üzenőfalon és cikkekben egyaránt. Az elvakultabbja pedig még a versírásra is ráadta a fejét.
mais informações »

[DM-651] Párosan…

11 7 dias atrás Publicado em Japan Japan Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisSziasztok!

Nem is tudom, hogy most mit mondjak Plato frenetikus ötletére, amellyel ma örvendeztette meg kis világunkat, hogy jó-e vagy rossz-e! Sokan, illetve szinte mindenki azt mondja, hogy … mais informações »

[DM-650] …harc alatt.

7 Dia 2,575, 10:29 Publicado em Japan Japan Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisSziasztok!

Újra lehet gazdagodni a 10x-es BH-kon, kár, hogy ma se nagyon volt időm/kedvem az ilyesmire. Már csak azért is kár, mert most utánaszámoltam, hogy 50%-os boosterrel kajás körből kijöhetne … mais informações »

[DM-649] … ne hagyd abba.

60 Dia 2,573, 12:08 Publicado em Japan Japan Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisSziasztok!

2-3 nappal ezelőtt véres küzdelemben a BH-ért sikerült megszereznem az 500. medálomat, amelyről még az elején álmodni sem mertem, hogy ilyen is lesz. De lett. Lehet nem nagy … mais informações »