Fundo lig/desl

[ МОД ] за ден 2742 Пукај за Бугарија

4 9 horas atrás Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordens de batalha Ordens de batalhaПоздрав Македонијо
Главен приорите е Бугарија

Eastern Macedonia

http://www.erepublik.com/en/military/battlefield-new/63745

[img]http://imageshack.us/a/[/img] … mais informações »

Наредби за ден 2739

7 4 dias atrás Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordens de batalha Ordens de batalhaПоздрав Македонијо
Заврши забавата x10 од планктонот па ајде да запнеме да се ослободиме и ние и Бугарија максимална организација и вашата штета насочете ја во нашите битки[mais informações »

Наредби за ден 2732 (мисија МОЛЕРИ)

13 Dia 2,732, 12:04 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordens de batalha Ordens de batalhaПоздрав Македонијо
ПРИО НО.1

1.ЕГЕЈСКА

http://www.erepublik.com/en/military/battlefield-new/63451
ЧЕТКИТЕ ВО РАКА И НА КРЕЧЕЊЕЕЕ !!!!!


[img]http://[/img] … mais informações »

Наредби за ден 2730

6 Dia 2,730, 12:21 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordens de batalha Ordens de batalha
Добро вечер МАКЕДОНЦИ !!!!


Сега за сега добро се движи се , така да треба да направиме неколку промени околу приоритети.

ЗА DAILY ORDER

ЧИЛЕ ВС ПОЛСКА

mais informações »

Кратко инфо за воените случувања во светот (1 дел) (МОД)

20 Dia 2,730, 05:13 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise da guerra Análise da guerra

Добар ден Македонијо

Оваа статија ке биде за запознавање со војните случувања во светот поделена во 3 дела(Европски, Јужно Американски, и Азиски со Австралија)


1 Европски Фронт


1.1 Западен Фронт
*Шпанија веќе

mais informações »