Ambient on/off

FREE FOOD !

59 Day 1,684, 01:16 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Pershendetje te dashure vllezer,sot vendosa me hap kete tem qe te bejme nje perfitim terthorazi.

Ajo cka duhet te beni eshte Subscribe dhe Vote kete artikull dhe ta leni nr e tyre ne koment,e pastaj une do t'ju dergoj 50q3food(200hp) dhe 10 q2

read more »

VELLAZERIA MUSLIMANE dhe Zgjedhjet Presidenciale

12 Day 1,657, 08:29 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Antarë të nderuar të partisë,

- Unë si President i Partisë duke e menduar mirë një mënyrë të mirë në lidhje me zgjedhjet presidenciale për këtë mandat them se:

- Vellazeria Muslimane duhet ta perkrah kandidatin potencial dhe Presidentin … read more »

Kandidatët zyrtarë për Kongres të Partisë "VELLAZERIA MUSLIMANE"

7 Day 1,645, 06:39 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Përshëndetje të dashurë antarë të partisë dhe ushtarë të nderuar të Dardanians.

Partia jonë kësaj radhe ka ndërmend qe në këtë mandat t'i përkrah vetëm 3 kandidat zyrtarë,ne jemi rreth 70 votues,nëse këto vota i ndajm mirë për këta 3 kandidatë

read more »

Loja Shpërblyese për antarët e F.P.ZH

56 Day 1,639, 13:33 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentPërshëndetje ushtarë e rinj shqiptarë

-Unë si Komandant i F.P.ZH kam vendos me kriju një lojë shpërblyese që do të jetë i vlefshëm dhe i mundshëm vetëm për juve ushtarëve … read more »

Çka është FPZH-ja [Fondacioni për Zhvillim]

6 Day 1,638, 14:04 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

1.Çka është FPZH?
- FPZH (Fondacioni pë Zhvillim) është MIlitary Unit për lojtarët e rinj që janë nën nivelin 24.

2.Si i ndihmon lojtaret e rinj FPZH-ja?
-FPZH-ja ndihmon lojtaret e rinj me nga 50 ushqime q5(500hp) dhe read more »