Ambient on/off

Shqiptaret Ambasadore te eRepublik-es

11 Day 1,753, 03:27 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Lista e me poshtme tregon edhe ambasadoret shqiptare te eRepublikes.
Ky eshte nje privilegj i madh jo vetem per personat e poshte-shkruar por edhe per te gjithe eShqiperine.

altinks

read more »

Sorry brothers from Turkey,screenshots from Central Anatolia

14 Day 1,751, 15:27 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis

ArlindXhakoli (div4)
Jonkastrioti (div2)
Rajub (div2)
read more »

Tani eRepublik edhe ne SHQIP ![Artikull Zyrtare]

15 Day 1,732, 17:54 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Pershendetje bashkeqytetare te nderuar,

Para nje muaji une u zgjodha si koordinator i perkthyesve nga admini i lojes dhe si pergjegjesi kisha krijimin e nje ekipi te perkthyesve. Kete detyre e morra me vullnet dhe me deshire pa asnje qellim

read more »

Perkthimi i lojes ne Shqip

19 Day 1,700, 14:34 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Pershendetje te gjithve,

Gjat bisedimit me adminin e lojes une u zgjedha koordinator i perkthimit te lojes.
Procesi i fillimit te perkthimit te lojes ne gjuhen shqipe ka gati 2 jave qe ka filluar,pjesmarres ne kete kampanje perkthimi … read more »

FREE FOOD !

59 Day 1,684, 01:16 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Pershendetje te dashure vllezer,sot vendosa me hap kete tem qe te bejme nje perfitim terthorazi.

Ajo cka duhet te beni eshte Subscribe dhe Vote kete artikull dhe ta leni nr e tyre ne koment,e pastaj une do t'ju dergoj 50q3food(200hp) dhe 10 q2

read more »