Ambient on/off

Artikull me 25 komente

25 Day 3,202, 07:43 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

25 komente djem nese keni mundesi, ua di per ndere.

read more »

SIMPSONS JOKES V3

34 Day 1,870, 10:30 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


________________________________________________________________________________________

Pe prezantoj ktu versionin e trete edhe ma t'riun e "SIMPSONS JOKES"
Ishalla ju … read more »

SIMPSONS JOKES V2

27 Day 1,795, 17:52 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


____________________________________________________________________________

Ok vllezer,e pashe qe artikullin e pare e kishit pelqy e vendosa me bo 1 artikull tjeter me emer … read more »

SIMPSONS JOKES !

16 Day 1,790, 14:23 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


____________________________________________________________________________


Ok pa humbur kohe me fjale fillojm me embelsiren e eShqiperise:
Here's the cake … read more »

TeamSpeak,si ta bejme download/install dhe si te futemi ne channel

16 Day 1,775, 09:42 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


___________________________________________________________________________


Përshëndetje shtetas të nderuar,këtu e kom bo 1 guid të thjeshtë si me bo download dhe … read more »