Ambient on/off

Join the new world

 

Tisztelet a Hősöknek!

Day 1,872, 14:49 Published in Hungary Hungary by Baksa Mark

Üdvözletem!
Rövid ámde annál nagyobb köszönetem és tiszteletem kívánom ezen cikkemmel kifejezni a szerződésszegő románok megleckéztetését lehetővé tevő MINDEN magyar bajtársunk és szövetségesünk irányába!

Kiemelkedő teljesítményt vittek véghez, így én is külön ki kívánom emelni csata legnagyobb harcosait:Köszönet nekik, köszönet minden magyarnak, aki utolsó tartalékait is felélve védekezett és minden szövetségesnek!
Nagy győzelem, férfi munka volt!

Gratulál,
Baksa Márk

 

Comments

Ben Sherman Mustafa
Ben Sherman Mustafa Day 1,872, 14:56

Azért az adminok bekaphatják a bolond gombát.

Rona1d
Rona1d Day 1,872, 14:58

o7

harcos012
harcos012 Day 1,872, 14:59

Szép volt! A románok pedig megérdemlik! Csak így tovább! Én is beleküldtem 31,8 millát az utolsó minicsatába, pont mielőtt Borem és DivineLard felbukkant. Örülök, hogy sikerült hoznunk! Grat mindenkinek! A szőröstalpúaknak meg üzenem, hogy a rakétáimon kívül (azok elúsztak) a tartalékaim fele még megvan, úgyhogy próbálkozhatnak amikor csak akarnak! :😁

fischer2
fischer2 Day 1,872, 15:09

jól mutat a magyar oldalon a sok piros-fehér-zöld zászló! = ) hiába ütöttek román oldalon azok a disznó nagy tankok, főleg a török...
keleti szomszédaink legalább az élet más területén jeleskedhetnek...http://kitekinto.hu/nonpolitik/2013/01/04/a_romanok_a_legbudosebbek_europaban

Rajk Laszlo
Rajk Laszlo Day 1,872, 15:13

Köszönet mindenkinek! o>

Stigma.HC
Stigma.HC Day 1,872, 15:29

Gratulálok mindenkinek, hát ezt én sem gondoltam volna, hogy ennyi sebzést betudok vinni, de piszkosul megérte 🙂 Élvezet volt borotválni hehe, köszönöm a felajánlott tankokat, nagy segítség volt.

Garmacor
Garmacor Day 1,872, 15:59

Kiestem top 5 -ből fenébe : )

Nessi 91
Nessi 91 Day 1,872, 16:06

gratula mindenkinek! Én is beletoltam minden csokim - csak 8.5 milla jött össze de az pont a 49.99%-nál nyomtam bele és öröm volt látni átlépni 50-re a kötelet 😃

Sobamogera
Sobamogera Day 1,872, 18:50

Legnagyobb tisztelet a sok-sok láthatalan kis hősért, akik a nagyok hátát támogatták, o7

vizi zsivi
vizi zsivi Day 1,872, 21:27

mindenki erejehez, tartalekaihoz merten kuzdot es hala isten ez eleg volt a heorikus csatahoz, gratulalok mindenkinek talan boyty valt tragikus hose a banolasa miat mert mit kepzelt o hogy enyit ossze gyujtot(126milla) amikor a romiknal meg 140milla a ch gyoztes:)???? remelem nem vegleges a banja es az adminok is belatjak!!!!!!!

rRonin
rRonin Day 1,873, 03:13

Méltatlanul elfeledett csata: Donbas

A csatát legalább akkora erőfeszítésekkel nyertük meg, mint BSCoT-ot, kb. egyforma (olykor még nagyobb) sebzéssel BH-ban, mint BSCoTban. És a parancs ide küldött sokakat...

Eheslo
Eheslo Day 1,873, 08:13

Szép meló volt minden fronton!

Érdekes és örömteli látni az összefogást, de a kérdés ott feszül megette: miért kellett +20% fegyverbónuszt adniuk a jetiknek ami tegnap sokat számított és holnap, meg utána i számol még tutitra?
Milyen mocskos és sunyi alku zárja majd a nagy felhorgadást a jetik árulását követően?

szekely ostor
szekely ostor Day 1,873, 12:01

Ehesló taktikából: jó nagy vita volt az EDEN-en belül egyik oldalt Ukrajna+EDEN másik oldalon jetik. Eléggé eldurvultak ott a helyzetek, ukránok lecigányoztak a románokat ugymond "hivatalos " ukrán személyek. Másrészt meg kiderült a román állam annyira szegény mint RL a görögök ... mert bojárok fizették a lóvét ki mert a nemzeti kincstáruk meg üres volt. A vita nekünk elönyt hozott, mert mig azok széthuztak és aztán helyreállítottak a nyugalmat mi a szövetségeseinkel élveztehttük a játékot taktikai szempontból.

Ha nehéz ez megérteni akkor gondolj kb ha mi össze vesznénk a TWO-val 1 szlovák (szövetséges) régió miatt.

Mig sok román szájkaratézott az ukránokkal más románok elmenekültek az országból szégyenből a román politika magatarásával szemben: nem 1 román let moldáv vagy más ország állampolgára. Mindez nekünk jó. DIVIDE ET IMPERA metodust használt fel a kormányunk.
Nem csak a katonai harctéren lehet stratégiát használni hanem külpolitikába is s nem csak. És ezt valahogy TE nem érted ...

TankAranka
TankAranka Day 1,873, 16:59

Hát, nem tud meghatni.

Eheslo
Eheslo Day 1,874, 01:48

Nos székely ostro, amit itt írsz az a rózsaszín köd, ami arra hivatott, hogy a jetikkel kötött mocskos alkut leplezze.
Ha a jeti eállam oly szegény mint írod, még nagyobb hülyeség volt odaadni nekik, hiszen ezzel az adóbevételeik és a tartalékaik is +20%-al nőttek és az így felhalmozott növekményt ellenünk ütik, ütötték el.
Ezért saját magadat cáfolod, mikor a "hasznokról" hadoválsz.
A ma reggeli helyzet pedig világosan mutatja kikkel alkudott meg a kommunista tömeggyilkos nevével provokáló mocsok és éceszgébere ics.
Ez mindent elmond a jeti béren vett cenzor haverjaitokról, és haverjaikról a jetikről.
Érdemes velük megalkudniuk ismét és ismét, mert igen megbízható és becsületes emberek, mint ezt a dobruzsai példa is mutatja.
Gratulálok gyikának is, szép meló a gazdáid szolgálatában, hogy rohadjon le rólatok a bőr mielőbb, mocskos csaló jetik!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.