Ambient on/off

Join the new world

 

TeamSpeak,si ta bejme download/install dhe si te futemi ne channel

Day 1,775, 09:42 Published in Albania Albania by Arlind

___________________________________________________________________________


Përshëndetje shtetas të nderuar,këtu e kom bo 1 guid të thjeshtë si me bo download dhe install TeamSpeak edhe gjithashtu si të futemi ne channel dhe si ta rregullojmë zërimin.
Sepse tani shume lojtare shqiptare nga eRepublika kemi kriju nje channel dhe flasim me ze se bashku,ky opcion na bënë mu ndjeh më të afërtë njëri me tjetrin edhe gjithashtu na jep edhe një kënaqësi shtesë,është si një motivues për vazhdimin e lojës së bashku me komunitetin shqiptarë.

Klikojmë në këtë link
Dhe pastaj klikojme "Download"


Hapet një dritare e vogël ku zgjidhet butoni "Save File"

Pasi të downloadohet fajlli,klikojm mbi të...


Dhe klikojmë "Run"


Pasi të bëhet një analizim,hapet një dritare e re ku klikojme "Next"


"I Agree"


Prap "Next"


Edhe një herë "Next"


Dhe së fundmi "Next"


Pastaj klikojmë "Install"


Pasi të bëhet instalimi,klikojmë "Close"


Dhe tani në Desktop do ta gjejmë këtë ikonë,dhe klikojmë mbi tëPastaj hapen 2 dritare të reja të TeamSpeak,së pari klikojm "Next"

Dhe tek "Please Choose a nickname" shkruajm emrin tonë dhe klikojm "Next"


Dhe tani hapet një dritare për konfigurimin e zërit,nese klikojme "Next" atëherë ne kur të flasim në TeamSpeak nuk kemi nevoj me shtyp asnjë tast të keyboard.


Por nese duam që kur te flasim ta mbajmë shtypur një buton atëherë j'a bëjmë TIK opcionit "Push to Talk" dhe klikojm tek butoni "No Hotkey Assigned",pasi të klikojm tek ky butoni hapet një opcion i ri si ky ne foto:


Shtypim tastin "CTRL" dhe pastaj klikojm "Next"


Prap "Next"

Prap "Next"

Pastaj klikojmë me TIK tek "Male" dhe "Next"


Klikojm "Next"

Pastaj heqim TIK tek "Open public server list" dhe "Rent your own TeamSpeak server"Pasi të futemi në TeamSpeak,klikojmë butonin tek shiriti kryesore "Connections",ku do të hapet menyja rënëse dhe në menynë rënëse klikojm "Connect"


Kështu do hapet një dritare e re me disa opcione.
Tek "Server Address" duhet të shkruajm këtë ip ts3.as4.co
Tek "Nickname" vendosim emrin tonë,dhe pastaj klikojmë "Connect"


Pastaj do të mund të shihni channels te shumte,shkojme me rroten e mausit më poshtë deri sa të shikojmë emrin e channelit tonë i cili quhet "eRepublik Albania Channel"


Klikojmë mbi emrin "eRepublik Albania Channel" dhe hapet një dritare e vogël ku kërkon passwordin.

Te gjithë ata qe duan ta dinë password ,të më kontaktojnë me mesazhë private.

Kaloni mirë


SIMPSONS FAMILY!
 

Comments

KOSOVA PEYONI
KOSOVA PEYONI Day 1,775, 09:48

Bravo VOTE te madhe


Skissmps 😛

kushtrimzz
kushtrimzz Day 1,775, 09:49

V

Shum pune e mire !

erodial
erodial Day 1,775, 09:51

V

Blue Jonis
Blue Jonis Day 1,775, 10:01

v

E R M A L
E R M A L Day 1,775, 10:06

ai flamuri shkijeve aty ta dhjet gjith punen.

Arlind
Arlind Day 1,775, 10:08

flamuri i shkijeve sepse nga ta e merr rrjetin operatori shteterore i Kosoves 😃

Altaer
Altaer Day 1,775, 11:23

Vote

McDreccY
McDreccY Day 1,775, 11:44

VOTE ! ! ! ! ! ! ! ! ! .... sjpresojm mos ta perdorim per OFENDIME !

Arlind
Arlind Day 1,775, 13:19

Jo nuk ka ofendime aty se nuk eshte chat si Mibbit,prandaj edhe jane pak me te kulturuar dhe me te hapure personat aty 😃

RajuB
RajuB Day 1,775, 13:47

V

Panch0TheGreat
Panch0TheGreat Day 1,775, 16:45

T'lumt dore e vockel puntore arlind.

V+s.

KOSOVA PEYONI
KOSOVA PEYONI Day 1,775, 19:46

Claudek ne e perdorim ( 10-15 ) persona TS qe 1 muj edhe shum mir hec
Ma pak monotoni ne moje , mi njoftu do lojtar me mir etj ^^

Dardann81
Dardann81 Day 1,776, 04:16

V

R E N E A
R E N E A Day 1,776, 08:11

v

AL KiLLER
AL KiLLER Day 1,776, 10:43

V

ChrisEmma111
ChrisEmma111 Day 1,776, 14:04

O CUNA ...... JEPINI "SHOUT" ... QE TE NA NDIHMOJNE ALEATET http://www.erepublik.com/en/article/we-help-our-ally-hail-eden--2130484/1/20

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.