Ambient on/off

Join the new world

 

SIMPSONS JOKES !

Day 1,790, 14:23 Published in Albania Albania by Arlind

____________________________________________________________________________


Ok pa humbur kohe me fjale fillojm me embelsiren e eShqiperise:
Here's the cake of eAlbania:


CPIRRA v2

"The secret Weapon of CPIRRA"
"Is this look"

dejzii e dashure !
Lovely dejzii


Pastaj kemi ketu me te dashurine e rrethite tone xDDDDDDDDD


Ketu eshte EMBELSIRA e eShqiperise


Ktu Peyoni,altini dhe kushtrimi jan duke u kthyer nga nje mbledhje e EDEN
PEYON,Altinks and kushtrimzz coming back from an EDEN Meeting !


altinks si modelist
altinks like a model


Eshte kjo thenja personale e altinks
Personal quote of altinks


Reagimet e perditshme te altinks
Daily responses of altinks

"Did anyone mentioned "Free q7 tanks"??

Politikanet me te suksesshem te eShqiperise
Most successful politicians in eAlbania


Para disa muajve ne TS kur une dhe altini bisedonim dicka private ne lidhje me perkthime dhe kushtrimi nuk kishte mundesu me na ndegju:(paramendimi im per kushtrimin ne ato momente)
 

Comments

kushtrimzz
kushtrimzz Day 1,790, 14:30

hahahahahahahahahahahaha

RajuB
RajuB Day 1,790, 14:34

hahhahahahahhaha V!

See4
See4 Day 1,790, 14:35

😃:D:D
V

AM14
AM14 Day 1,790, 14:38

hahhahahhahahhah, kushtrimzz gjith problematik.

LiLo1
LiLo1 Day 1,790, 14:39

hahahahahahhah ma e bukur kjo e fundit

Panch0TheGreat
Panch0TheGreat Day 1,790, 14:41

lol

Fessti
Fessti Day 1,790, 14:50

hahahaahhahahahah
bravo arlind

KOSOVA PEYONI
KOSOVA PEYONI Day 1,790, 15:09

I shkretiiiii kushtrimmmmmm hahahahahhaah

CPIRRAZ
CPIRRAZ Day 1,790, 15:58

AHHAHAHAHA THE LITTEL CPIRRA 😃

raamce
raamce Day 1,790, 16:43

altinks like a model hahahahhahahahahahahahahaha big vote bro

Sinan Ks
Sinan Ks Day 1,790, 16:58

v

Catatumbo
Catatumbo Day 1,790, 17:00

ahahhahahaha 😃

enzq
enzq Day 1,790, 17:57

V

Zgjim.AL
Zgjim.AL Day 1,790, 18:23

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL

erodial
erodial Day 1,790, 18:53

No Vote...no VTLK...No Family...i Cry 😃

iPanchO
iPanchO Day 1,796, 12:00

AHAHAHAHAHA V

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.