Ambient on/off

Join the new world

 

Elnöki Indulás - Program és kormánylista

Day 1,872, 08:37 Published in Hungary Hungary by dnw599

Üdvözletem!

Ahogy látjátok indultam az elnöki székért második alkalommal és remélem ebben a hónapba meg is nyerem. A késői időpontra tekintettel egy rövid összefoglaló hogy mik a céljaim és a kormánylista.

A hadügyi célom sokban megegyezik a múltkori indulásoméval de most sokkal nagyobb esély van rá. Ez nem más mint egy kalandozás Kínába. Szeretnék a törökökön és iránon át kínába jutni. Emellett a románokkal megegyeznék egy új nap-ba, ha erre nem hajlandóak akkor bulgár, szerb vagy lengyel segítséggel eltörölni őket. Ezenkívül ha úgy alakul egy iráni bázis kiépítése is lehetséges. Külügyi szempontból ebben a hónapba brazília és usa csatlakozását szorgalmaznám a mi, illetve a baráti szövetségbe. Ezenkívül ugye már az említett román tárgyalás. Gazdasági szempontból ahogy látom nem sok mindent lehet tenni, maximum a kaja adóját emelném 5-10%-al hogy több legyen az állami bevétel, de ez még csak ötlet. A szocális és oktatási minisztérium nagyon jól végzi a munkáját, így ezt folytatnák.

Kormánylista

Elnök: dnw599
Alelnök: Rajk laszlo

Hadügy Miniszter: karaj22
Külügy MIniszter: Avalokitesvara és Cobretti
Gazdasági Miniszter: MCMLXXVXII0II
Szociális Miniszter: szabesz88
Oktatási Miniszter: Cyberprp
Kommunikációs Miniszter: Istencsaszar

Tisztelettel: dnw599

 

Comments

Szenti
Szenti Day 1,872, 08:38

\o/
Hajrá!!!

fabyzol
fabyzol Day 1,872, 08:39

o7

sorihun
sorihun Day 1,872, 08:42

\o/
Hajrá!!!

szabesz88
szabesz88 Day 1,872, 08:45

hajrá 🙂

shepard01
shepard01 Day 1,872, 09:55

Sok sikert! 🙂

Anorna Sharnath
Anorna Sharnath Day 1,872, 11:19

hajrá,sok sikert!

FlaMi
FlaMi Day 1,872, 11:47

Hajrá o7

Tuzerjanos
Tuzerjanos Day 1,872, 12:25

Hajrá!

lui34
lui34 Day 1,872, 12:26

Mindent bele! \o/ o7

Vulpeshun
Vulpeshun Day 1,872, 12:30

Nem akarok valami nagy ellenkampányoló lenni, de nem te vagy az első, aki kínai kalandot ígér. Meg úgy az egész cél meg lett rendesen tervezve? Mire Kínáig eljutnánk, addigra sok fárasztó csatán túl lennénk, egy pihent Kína, meg kemény ellenfél. Valószínűleg ukrán bónuszokat mind buknánk, románokkal épp most láttuk be, hogy képtelenek szerződéseket betartani, s minden szomszédunknak megvan a maga baja.
Nem biztos, hogy könnyű lenne egy ilyen eltörlést megszervezni, több mint valószínű, hogy az őshazát is fel kellene adni.
De ha van konkrét terved, akkor szívesen állok csatarendbe, ahogy csak tudok 🙂

Levi Kay
Levi Kay Day 1,872, 13:12

aljaelitkormanyMAXXX

fischer2
fischer2 Day 1,872, 13:24

ha már a programot is késve adod ki, mi lesz, ha elnök leszel? 😮

sedliak007
sedliak007 Day 1,872, 13:55

osztom "Vulpeshun" véleményét

CyberPRP
CyberPRP Day 1,872, 13:59

;* +1

Ipath
Ipath Day 1,872, 14:12

Meg fogod nyerni a választást valószínűleg.

Ez 4.-én este kiadott 7 és fél sor és 8 név szerintem se nem kormányprogram, se nem kormánylista. Az előző választás után/alatt meg kell mondjam nagyon sajnáltalak, hogy veszítened kellett, főleg hogy így. Most esélyed lett volna, hogy nyerj, normálisan, szépen - akár könnyedén is. Ehelyett semmit nem tettél érte. Egyáltalán nem fogod megérdemelni a medált, ha megnyered - csak a pártod méretének és pár ember lustaságának lehetsz hálás érte, nem a munkának, amivel elnyerted (jó, lehet a vote-ot Te vetted a cikkre).

Írom mindezt úgy, hogy abszolút tisztelem és becsülöm a munkádat, amit a régebbi kormányokban letettél. De az elnökséget nem érdemled meg - szerencséd van. Ha van...

SzuperPandamaci
SzuperPandamaci Day 1,872, 14:40

Grat, kínai kalandozás = eredeti területek feladása, bónuszok elvesztése. Előtte elverjük a tartalékot románok és törökök ellen mire odaérünk, aztán mi lesz? Ráijesztünk a kínaiakra és elmenekülnek? Vagy két kézzel imádkozunk h a pokolba jussonak harc nélkül?
Na erre Eheslo-nak lesz jópár kommentje 😉

kvasztics
kvasztics Day 1,872, 14:58

Sok sikert!

dnw599
dnw599 Day 1,872, 15:08

a Kínai kalandozáshoz annyit, hogy elötte ahogy szeretnék a románokkal megkötni egy új napot, vagy eltörölni őket hamar és úgy egy tűzszünet. Kínát pedig reményeim szerint megfogjuk oldalni hogy ne egyedül támadjuk be és így lenne esély.

Amúgy kicsit magam ellen beszélve, de mivel őszinte ember vagyok Ipath igazad van : ) az elöző elnökire sokat készültem és nagyon akartam, most rajtam kívül álló okok miatt és személyes problémáim miatt a karácsony és szilveszter számomra depresszeiós, hetek, napok voltak és így elmaradt minden cikk és komoly készülés, de az utóbbi pár napban próbálom behozni magam és ha nyerek egy épkézláb kormánnyal és tervekkel kiállni. Az elnökség az ami számomra egy álom és ha megnyerem szinte egy Isteni beteljesülés így ezt végigcsinálom ha törik ha szakad 🙂

Istencsaszar
Istencsaszar Day 1,872, 16:06

A kínai kalandot ellenzők figyelmét felhívnám arra, hogy Szerbia jelenleg három régióra van Kínától, Spanyolország egyre.Bulgária sincs drasztikusan messze, szóval nem lehetetlen ez.

Továbbá felhívnám a figyelmet arra is, hogy ebben a hónapban látványosan gyengült a bolgár-orosz viszony, így nem is biztos, hogy Iránon át kell menni addigra.

Nem azt mondom, hogy könnyű, vagy ilyesmi, de semmiképpen sem lehet azt mondani, hogy irreális cél lenne.

Vulpeshun
Vulpeshun Day 1,872, 16:07

Gyors eltörlésnek én relatíve kicsi esélyt látok. Nemrég láthattuk csatában, hogy egy lehelletnyivel vagyunk csak erősebbek náluk, tehát egymagunkban nem menne (gyorsan) az eltörlés.

Kínaiak ellen kiket gondoltál szövetségesnek? Kínát körülvevő országokban én nemsok esélyt látok, legtöbbjük vagy szövetségese Kínának, (és/) vagy éppen az eltörlés ellen küszködik.
Lehetőségként ott van az USA, ha már egyszer úgyis közeledni akarsz feléjük, de nekik nem hinném, hogy bármi érdekük lenne abba az irányba.
Még talán a szerbek lennének nyitottak ilyen ügyben, mivel ők nyugatra, meg keletre is néznek egyszerre, de ők meg a fullbónusz állapotukat dobnák félre ezért a kalandért, így sanszos, hogy nem mennének bele.
Vagy még kikre gondoltál? Brazilokra? Nekik is mókás kaland lenne Kínába utazgatni, de az nekik is a fullbónusz ejtését jelentené.

HerrComando
HerrComando Day 1,873, 00:19

dnw599 4p! irány kitti!

Norbesz16
Norbesz16 Day 1,873, 01:09

FUUUUUJJJJ!!!!

DrFeherKonrad
DrFeherKonrad Day 1,873, 01:12

Román NAP? Kínai hadjárat? Mintha ez a cikk még a jelenlegi háború előtti napok óta porosodott volna a fiókodban....

Recsek
Recsek Day 1,873, 01:42

Ipaty, ha már olyan tolvaj, önmaga lábszagától átszellemült kretének is voltak elnökök, mint te, akkor egy elnökjelöltet kár oltogatnod, főleg a játéknak ebben a szakaszában amikor már az emberek nagy része beleszarik a játékba, és úgy kell a jelölteket összefogdosni...

Kiskovalcsik Johny
Kiskovalcsik Johny Day 1,873, 02:25

Szerintem a románokkal felesleges egy új szerződés megkötése, nem hiszem hogy az utóbbi napok eseményei miatt be is tartanák...

disznocska
disznocska Day 1,873, 03:05

ja, nagggggyon nem jó ötlet kiegyezni a románokkal

Mutyis
Mutyis Day 1,873, 07:24

Most jó helyzetben vagyunk. De ne gondoljuk, hogy a világ urai vagyunk. A szövetségünk erős. De azért a fél világot nem tudjuk megszállás alatt tartani. Franciák, olaszok, horvátok, bosnyákok, románok, ukránok, görögök, ciprusiak és törökök akiket a felsorolt 3 ország eltörölt, vagy el akar. Emellé még Irán és Kína?

Idézek egy részletet egy cikkből, lehet sokaknak ismerős lesz:

"Mi, magyarok, az indók ösvényére léptünk; a folyamatosan csökkenő népesség ugyan egyre erősebb, de egyre kevesebb és megosztottabb is. Még azt képzeljük magunkról, hogy az új világ elsőszámú hatalma vagyunk, holott ez már nem igaz; valójában az ellenfelek már túlnőttek rajtunk, mert együtt tudnak működni - és mert tudnak aranyat venni, felhalmozni és költeni amikor kell."

Norbesz16
Norbesz16 Day 1,873, 08:42

FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJ!

Mutyis
Mutyis Day 1,873, 08:44

Köszönjük Norbesz az intelligens, építő erejű, és hasznos hozzászólásodat.

Komjatius The Hun
Komjatius The Hun Day 1,873, 09:04

Helyesen írni azért nem árt, aki vezető akar lenni, akár csak egy játékban is, attól elvárható.
Mint ahogy az is, hogy egy indulást bejelentő és egyben kampányt záró cikk se így nézzen ki. Ez a választók lenézése, arculköpése.
Az én szememben ezekkel bizonyítottad, hogy alkalmatlan vagy az elnöki posztra.

Miau21
Miau21 Day 1,873, 11:41

Mutyis+1
Szerintem a románok nem érdemelnek meg még egy szerződést, mert úgy is megszeghetik.

Imredy Bela
Imredy Bela Day 1,873, 13:48

Mennyi komolytalan miniszterelnök-jelölt, kéremszépen...

TankAranka
TankAranka Day 1,873, 13:56

Én is úgy látom, hogy meg fogod nyerni a választást, de nem mindenben értek egyet. Attól még lehetsz jó elnökünk, khm.

TankAranka
TankAranka Day 1,873, 13:56

Én is úgy látom, hogy meg fogod nyerni a választást, de nem mindenben értek egyet. Attól még lehetsz jó elnökünk, khm.

Rejtett Penge
Rejtett Penge Day 1,874, 01:23

Unalmas

Serrath
Serrath Day 1,874, 03:46

én lehet még szavaznék is rád, de hát ennyire rettentő idióta és korlátolt alelnök mellett erre esélyed sincs, így becsukott szemmel szavazok más jelöltre:D

bymc008
bymc008 Day 1,895, 09:23

Hajrá bár a kajaadót nem szorgalmazom de egyébként minden a helyén van...

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.