Ambient on/off

Join the new world

 

500 Tanke falas per Luften ndaj Malit te Zi - MBARUAN

Day 1,870, 09:47 Published in Albania Albania by Skanderbeg The Great

E di qe nuk jane shume po s'kam cte bej, kaq kam.

50 te paret qe komentojne marrin 10 tanke. do ishte mire te benin dhe nga nje Vote dhe te komentonit numrin e votes qe te dalin tek lajmet e te merret vesh. (Mos beni subscribe se nuk ka nevoje)

Gjithashtu do doja dhe dike qe ti shperndante tanket ne vendin tim se pertoj ose me sakte nuk kam kohe 😛

Tung e FITORE 😃

 

Comments

H.Prishtina
H.Prishtina Day 1,870, 09:48

V2 S156

Quiet Crazy
Quiet Crazy Day 1,870, 09:48

2

Kabesos
Kabesos Day 1,870, 09:49

V+S , mos um dergo se kam..flm

K.Loshi
K.Loshi Day 1,870, 09:50

v 7 s159

Arius argiri
Arius argiri Day 1,870, 09:50

V8 s161

Albani45
Albani45 Day 1,870, 09:51

v10 s163

a le si ander
a le si ander Day 1,870, 09:52

v 9, s 162

dukagjini19
dukagjini19 Day 1,870, 09:53

v 11 s164

Sabri Hakuli
Sabri Hakuli Day 1,870, 09:54

v12 s 164

Skanderbeg The Great
Skanderbeg The Great Day 1,870, 09:54

Pra kush do i shperndaj tanket? 😃

dritonshala
dritonshala Day 1,870, 09:54

v 13 s165

Shqipdon1
Shqipdon1 Day 1,870, 09:57

v14 s167 😃

Zgjim.AL
Zgjim.AL Day 1,870, 09:57

v15 s168

Iceberg195
Iceberg195 Day 1,870, 09:57

V17 s170

spiderwii
spiderwii Day 1,870, 09:57

v16 s169

Beni Koca
Beni Koca Day 1,870, 09:59

V17

Skanderbeg The Great
Skanderbeg The Great Day 1,870, 10:00

tanket do i shperndaj dritonshala

E vetem per 50 te paret ka, te tjeret te mos merziten 🙂

Beni Koca
Beni Koca Day 1,870, 10:00

Une do i shperndaj Tankat.

Skanderbeg The Great
Skanderbeg The Great Day 1,870, 10:01

Rrofsh Beni por po i shperndaj dikush 🙂

KOSOVA ArlinDx
KOSOVA ArlinDx Day 1,870, 10:04

v19 sub moti : D

CmenduriaMB
CmenduriaMB Day 1,870, 10:04

v20

Immigrati
Immigrati Day 1,870, 10:14

v22

aero73
aero73 Day 1,870, 10:19

v22 s172

Erlindi
Erlindi Day 1,870, 10:28

v23 s173

AlbRepublik
AlbRepublik Day 1,870, 10:37

v 24 s174

Arlind
Arlind Day 1,870, 10:37

V25 S175

Krye Qendra
Krye Qendra Day 1,870, 10:40

v26

Altaer
Altaer Day 1,870, 10:44

V 27
S 176

edybr
edybr Day 1,870, 10:45

v28 s177

arena111
arena111 Day 1,870, 10:47

v29

shekiKS
shekiKS Day 1,870, 10:47

v30

A L B I O N
A L B I O N Day 1,870, 10:47

v31 s178

Skanderbeg The Great
Skanderbeg The Great Day 1,870, 11:01

Faleminderit te gjithe atyre qe me thane faleminderit 🙂

Vjollca Linda Ajdini
Vjollca Linda Ajdini Day 1,870, 11:08

shperndajau lojtarve deri n levell 23 nese don mej ndihmu dikujt jo ktire se ata kan nevoj

0toringo
0toringo Day 1,870, 11:21

v34

Peja001
Peja001 Day 1,870, 11:26

35

Shqipdon1ACM
Shqipdon1ACM Day 1,870, 11:27

v36

A.C.A.B alb
A.C.A.B alb Day 1,870, 11:31

v37 s179

donlaerto
donlaerto Day 1,870, 11:37

v38 s180 duam lufteeee 🙂

Jamie 91
Jamie 91 Day 1,870, 11:39

nuk jane bere 50 por v dhe... dhe nuk ehte nevoja per tanke
mjafton qe jep ndihma
kontribut i mire per edhe 10 kot ti jep njeri hajt me brv w

DArtagnann
DArtagnann Day 1,870, 11:41

v 40 s 181
Faleminderit

AqifPasha
AqifPasha Day 1,870, 11:43

v41
thanks 🙂

Boom3ranG
Boom3ranG Day 1,870, 11:45

V42

OmeRahmani
OmeRahmani Day 1,870, 11:49

o7

CPIRRAZ
CPIRRAZ Day 1,870, 11:51

44v

Kujtim HazZiri
Kujtim HazZiri Day 1,870, 11:54

45v

Labern
Labern Day 1,870, 11:56

v47

Andi Sopi
Andi Sopi Day 1,870, 11:57

v48

Gentrit Shahini
Gentrit Shahini Day 1,870, 12:04

V+S Skam nevoj per tanke !

Axha Shnjeq
Axha Shnjeq Day 1,870, 12:04

v51

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.