Ambient on/off

Join the new world

 

[eMK] Üsd a románt!!!

Day 1,872, 04:51 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kormany


Tisztelt eMagyar Állampolgárok!

A tegnapi napon rendkívül simán megnyertük a törökök elleni első csatát Black Sea Coast of Turkey régióban (a továbbiakban: BSCoT). Az EDEN egész nap a bolgár-görög háborúra koncentrált, de ott is meggyőző volt szövetségesünk fölénye. A románok a késő esti órákban ütöttek be minket a frissen elfoglalt török területen. Ezzel kettő céljuk lehetett. Egyrészt megpróbálják lezárni a mi török háborúnkat, megakadályozva ezzel, hogy keletre jussunk, másrészt pedig elképzelhető, hogy ők maguk sem tettek le a keletre jutásról.

Az esti-éjszakai köröket nagyon szépen hoztuk, köszönhetően a Nightwatch munkájának, a fennmaradók odaadásának és a szövetségesek segítségének, reggel azonban már gondok akadtak. Felélénkült a román ellenállás, valamint az ukránok elkezdték tankolni a Donbas RW-t. Az ukrán területeket nem hagyhatjuk felszabadulni, mert valószínűleg ez újabb NE-t jelentene, valamint a bónuszaink is elmehetnek, ami pedig egy elhúzódó háborúban nem jelent jót az álmoskönyv szerint. Végül ezt a felkelést is megnyertük, azonban ez néhány elvesztett kört jelentett a román csatában.

Mostantól azonban ismét csak és kizárólag a románokra koncentrálhatunk! Szerencsére nem sok MPP-s csata zajlik a nagyvilágban, így a szövetségesek is tudnak ide koncentrálni. Mindenkinek elő kell vennie a tartalékokat, mert a jetik is nagyon akarják ezt a győzelmet! Mutassuk meg nekik, hogy a szerződés-szegőknek nem jár más, csak egy kiadós pofon!

Vorarlberg felkelésében ne üssön senki! Nem baj, ha elvesztjük, sőt, kifejezetten jó is, mert csak sebzéselvonást jelentett. Ha szükség lesz rá a jövőben, majd visszakérjük az osztrákoktól újra.

Amíg tart a csata, csak és kizárólag BSCoT-nál üssed a románt!

Győzelemre fel!
Istencsaszar
kommunikációs miniszter
 

Comments

Jacques Cousteau
Jacques Cousteau Day 1,872, 04:53

Nincs is jobb mint románt ütni pogány földön. 🙂

GregoryG
GregoryG Day 1,872, 05:00

http://i.imgur.com/il8b4.jpg
Monitoring

Gomboc.Artur
Gomboc.Artur Day 1,872, 05:39

Hamár bónusz, akkor nem kéne Homleskayát is hozni? 7 pont kéne csak...

Eheslo
Eheslo Day 1,872, 05:54

Üssük a jetit, de gondolkodjunk is közben egy keveset...

A jeti főmocsok mégiscsak alkudozhatott valamiről a magyar álruhát viselő haverjaival, mert nem Kárpátalját támadta be, hanem a törökökön nyomulna át Kelet felé. Érdekes lesz tőle olvasni a logot, miről alkudoztak a kommunista gyilkos nevével provokáló mocsokkal sunyiban hetekig, mielőtt a +20% bónusz mellé nekik járó átjárót még sem kapták meg és ezért elindultak NE-vel a hátuk megett rajtunk keresztül...

Megint gyorsan kiderülhet, hogy ics és a bandája rossz szokása szerint ordas módon hazudozott.
No akkor leszünk igazán bajban, mikor el kell dönteni, hogy a minket sorozatban átverő tolvaj csaló fékereknek higgyünk-é avagy a jeti mocsoknak. Szerintem hazudik mindkettő, mint a vízfolyás.
Nem tudnak mást.

De a dolognak még lehet előnye is. A Keletre elhúzó jetik által hátrahagyott Erdély és még számos magyar terület kerülhet így hozzánk, míg odavannak Keleten a jetik, ráadásul békét sem kell velük kötni, hanem le kell őket nyomni, aminél hasznosabb elfoglaltság kevés van itt az erepen.

Érdekes lesz látni a kommunista gyilkos nevével provokáló mocsok és az éceszgéber ics hazugságait miért is nem élünk majd a lehetőséggel, most hogy a jetik felrúgták a békét, háborút kezdtek ellenünk és elfoglalhatjuk mindazt ami magyar és amire szükségünk lenne...

Nem az első alkalom lenne, amikor ilyen lehetőséggel nem élnek, hanem békét kötnek a jetikkel.
Sok illúzióm nincs a fentiek és az elmúlt évek után.

guLi Zaah
guLi Zaah Day 1,872, 06:02

Te beteg vagy, apám!

ForradalmiMaki
ForradalmiMaki Day 1,872, 06:29

http://romania.bandcamp.com/track/ne-b-ntsd

Ne bántsd a románt!
Lumenii da-cam!
Ne bántsd a románt!
O moi pâine, nu mai ta Dacia!

Vă merge la garaj
Spune bon voyage
Nem konvertibilis
Reszkess more, ANYÁD!

Ne bántsd a románt!
Lumenii da-cam!
Elég egy fasz!
“We are freezing, warm us!”

balu910403
balu910403 Day 1,872, 07:23

na hogyha ezek után békét kötnek velük pofon is csapok őket!!! 😃

Rajk Laszlo
Rajk Laszlo Day 1,872, 07:48

Eheslo nagyon sok karaktert megspóroltál volna, ha belátod, ha eredetit ütnek be, akkor kiRWzzük, ha bármi mást, kapják a lengyel Ne-t. -.-'

susususk
susususk Day 1,872, 09:25

Éhesló nem az a gondolkodó típus hogy ezt meglássa, de azért szívmelengető érzés ahogy a sorai között átsüt az e-magyar nép győzelemében vetett hite a románok felett : )

Eheslo
Eheslo Day 1,872, 09:30

Tömeggyilkos komancs nevével provokáló mocsok, gondolom sietnének vele a polákok, mint a török NE-vel a rácokról nem is szólva, akik szintén gyors NE-t adtak be a jetikre.
Igaz, mindketten beadták már?

Arról mesélj inkább miben állapodtatok meg sunyiban a főjetivel az éceszgébereddel ics-vel, legalább ne a jetiktől kelljen megtudnunk szégyen szemre.

Eheslo
Eheslo Day 1,872, 09:32

Alien, emlékszem a legutóbbi "győzelmeitekre":
http://www.erepublik.com/en/article/k-sz-nj-k-alexandross-eln-k-r--2048028/1/20

A gáz az volt, hogy amikor Buda elesett, te és a magadfajták a jetik oldalán harcoltatok ellenem, jeti avatarba öltözve.

Istencsaszar
Istencsaszar Day 1,872, 09:46

Az mondjuk ne zavarjon, de a szerbek éppen szintén a törököket ütik, és foglalt az NE-jük. Mivel 3 napja adták be, még 4 napig foglalt, vagy amíg valaki le nem zárja a határt köztük és a törökök között. A lengyelek meg be fogják adni, ha határosak lesznek a románokkal. Ez jelenleg csak úgy lenne lehetséges, ha bónuszrégiót, vagy az oda vezető híd egyik elemét adnánk vissza az ukránoknak, hogy aztán elvehessék a lengyelek. Erre pedig csak akkor fog sor kerülni, ha a hadi szerencse tartósan elpártol tőlünk és eredeti területeink kerültek tartósan veszélybe.

A románok abszolút körbe vannak véve, nem tudnak hova menni. Ha ukrán régiót támadnak, bármelyiket, kapják a lengyel NE-t, ha eredetit ütnek, akkor előbb utóbb valamilyen NE-t kapnak. Vagy szlovákot, és/vagy szerbet és/vagy szlovént.

disznocska
disznocska Day 1,872, 10:14

üssed a rohadalom romulánt, és irány muténia wazzzzzaaaaa

Eheslo
Eheslo Day 1,872, 10:21

ics: van még pár szövi a rácokon túl.
Róluk nincs sok híred és a csatában sem tűnnek fel sem a szlovének, sem a tótok, hogy a legnagyobbakat és a legérinthetetlenebbeket vegyem előre....

Eheslo
Eheslo Day 1,872, 14:54

Megvolt, mindenkinek gratulálok, most jöhet a következő forduló, az RW, majd a törkök és a jetik elleni támadás...

Eheslo
Eheslo Day 1,874, 01:50

Ma reggelre kelve csak nézek, mint rozi a moziban: no hát ennyit a jeti béren vett cenzor haverjaitokról ics, és haverjaitokról a jetikről.
Érdemes velük megalkudnotok ismét és ismét, mert igen megbízható és becsületes emberek, mint ezt a dobruzsai példa mutatja.
Gratulálok gyika, szép meló a gazdáid szolgálatában, hogy rohadjon le rólatok a bőr mielőbb, mocskos csaló jetik!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.