Фон вкл./вимк.

Листа на Нова България за депутатските избори

8 День 4,417, 09:06 Опубліковано в державі Bulgaria Bulgaria Політичні дебати та аналіз Політичні дебати та аналіз

Здравейте!

В момента се намираме в труден момент за България. Капка по капка, вир по вир отвоюваме свободата си, благодарение на хората, които все още играят тази игра активно, явно все още съществуващи. Ситуацията е такава, че диктатурата е неизб

розгорнути »

[ДК] - Италианска.

5 День 4,398, 06:01 Опубліковано в державі Bulgaria Bulgaria Військова аналітика Військова аналітика

Здравейте! От днес вече имаме посолство в Италия в мое лице.
Италия вече от доста време е наш съюзник и страна-членка на Астерия. Отношенията между двете държави ще бъдат все по-важни в бъдеще.


розгорнути »

Посланическа - Иран!

5 День 4,324, 09:55 Опубліковано в державі Bulgaria Bulgaria Соціальна взаємодія та розваги Соціальна взаємодія та розвагиЗдравейте!

От днес имаме посланик в съюзнически Иран в мое лице. Иран е един от най-важните ни съюзници, основно заради местоположението си и фирмите … розгорнути »

Кандидатпрезидентска - MA30X1CT (2)

42 День 4,242, 07:27 Опубліковано в державі Bulgaria Bulgaria Соціальна взаємодія та розваги Соціальна взаємодія та розвагиЗдравейте! Този месец реших да се кандидатирам за президент за втори път, ще видим дали ще е успешно този месец. Държавата се нуждае от човек, който е запознат със ситуацията в последните месеци, какъвто няма в лицето на другите кандидати за съжа … розгорнути »

Господин Лъжа

21 День 4,163, 14:47 Опубліковано в державі Bulgaria Bulgaria Політичні дебати та аналіз Політичні дебати та аналіз

Здравейте! Най-вероятно знаете за случката С АС-то. То обаче бе пуснато от Old 7 от името на президента. Тъй като си мислих, че е запознат с плана директно му писах да пусне закона за да сме подготвени. Той не ми каза, че не знае и просто пусна. Ето

розгорнути »