Фон вкл./вимк.

Воена помош на еМакедонија #67 Недела

2 2 дні(в) тому Опубліковано в державі North Macedonia North Macedonia Фінанси і бізнес Фінанси і бізнесДобар ден Македонски народе,

Како што знаете од ден 5,558, започна субвенционирање на еМакедонската армија. На секој кој го пополни формуларот му беа поделени 300 тенкови или пари, во зависност од усло … розгорнути »

Воена помош на еМакедонија #66 Недела

0 День 6,026, 12:50 Опубліковано в державі North Macedonia North Macedonia Фінанси і бізнес Фінанси і бізнесДобар ден Македонски народе,

Како што знаете од ден 5,558, започна субвенционирање на еМакедонската армија. На секој кој го пополни формуларот му беа поделени 300 тенкови или пари, во зависност од усло … розгорнути »

Воена помош на еМакедонија #65 Недела

0 День 6,019, 13:27 Опубліковано в державі North Macedonia North Macedonia Фінанси і бізнес Фінанси і бізнесДобар ден Македонски народе,

Како што знаете од ден 5,558, започна субвенционирање на еМакедонската армија. На секој кој го пополни формуларот му беа поделени 300 тенкови или пари, во зависност од усло … розгорнути »

Воена помош на еМакедонија #64 Недела

0 День 6,014, 15:20 Опубліковано в державі North Macedonia North Macedonia Фінанси і бізнес Фінанси і бізнесДобар ден Македонски народе,

Како што знаете од ден 5,558, започна субвенционирање на еМакедонската армија. На секој кој го пополни формуларот му беа поделени 300 тенкови или пари, во зависност од усло … розгорнути »

Воена помош на еМакедонија #63 Недела

1 День 6,004, 12:21 Опубліковано в державі North Macedonia North Macedonia Фінанси і бізнес Фінанси і бізнесДобар ден Македонски народе,

Како што знаете од ден 5,558, започна субвенционирање на еМакедонската армија. На секој кој го пополни формуларот му беа поделени 300 тенкови или пари, во зависност од усло … розгорнути »