Фон вкл./вимк.

[Pokret eBeba] - Podjela 20000 rsd + podjela energije!

39 День 4,636, 06:00 Опубліковано в державі Serbia Serbia Політичні дебати та аналіз Політичні дебати та аналіз
Pozdrav svima o/


Glavni odbor stranke je odlučio da napravi podjelu od 20000 rsd i tim privuče aktivne igrače koji žele da se pridruže Pokretu eBeba. Pridružiti nam se možete [url=https:// … розгорнути »

[Pokret eBeba] - Podjela 10000 rsd + podjela energije!

57 День 4,542, 13:29 Опубліковано в державі Serbia Serbia Політичні дебати та аналіз Політичні дебати та аналізPozdrav svima o/

Glavni odbor stranke Pokret eBeba je odlučio da nakon dugo vremena napravi članak podjele, kako za svoje vjerne članove, tako i za sve one koji odluče ovim putem da nam se pridruže. … розгорнути »

[Serbian Terorista] - Obraćanje predsjednika!

65 День 4,108, 13:20 Опубліковано в державі Serbia Serbia Політичні дебати та аналіз Політичні дебати та аналізPozdrav svim građanima eSrbije,

Tačno smo na pola mandata i vrijeme je da se napravi presjek trenutne situacije. Ima par tema kojih ću se dotaketi, ako nešto zaboravim pišite u komentare pa ću … розгорнути »

[Serbian Terorista] CP izbori + PeB podjela!

35 День 4,035, 13:00 Опубліковано в державі Serbia Serbia Політичні дебати та аналіз Політичні дебати та аналіз
Pozdrav svima o/


1. CP izbori

Iza nas su nedavno završeni predsjednički izbori u eSrbiji. Želim da se zahvalim prvo svojoj stranci PeB koju sam predstavljao, kao i našem … розгорнути »

[PeB][Serbian Terorista] - Velika podjela!

46 День 3,787, 08:30 Опубліковано в державі Serbia Serbia Політичні дебати та аналіз Політичні дебати та аналіз
Pozdrav svima o/


Prvi put pišem kao Predsjednik PeBa, a na čelu stranke sam evo već drugi mandat..te koristim priliku da se zahvalim svim PeB-ovcima na ukazanom povjerenju kao i svim … розгорнути »