Ambienti on/off

Partia Nacionaliste

Id-partypresident BiG Serxhio     AL Shqipëria     Renditja kombëtare: 8    

Informata

Hape faqën Wiki

Jane te ftuar te gjithe ata qe jane lodhur nga eRepublik, dhe duan te eJetojne ne qetesi.

Anëtaret 3

Orientimi Qendër e djathtë, Liberal

Zgjedhjet

Icon_position_politics_partypresidentKryetari i Partisë

Kryetari i Partisë

Zgjedhjet e ardhshme në17 ditë 0 kandidatët  

Icon_position_politics_congressmanParlamenti

0Antarët e Parlamentit

  0%  i Parlamentit

   

Zgjedhjet e ardhshme në 27 ditë

Icon_position_politics_presidentPresidenti i vendit

Zgjedhjet e ardhshme në 7 ditë

Nuk ka kandidatë të propozuar

Lista e shkurtesave në eRepublik

(kliko ESC për ta mbyllur)
Mbyll

Report Content

 

Mission complete

Mission rewards: