Ambienti on/off

[Nationalgardet] Info inför kongressvalet!

11 3 ditë më parë E Publikuar në Sweden Sweden Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


Snart är det dags för kongressvalet igen. Det förra kongressvalet var speciell för oss i NG med tanke på att vi blev det största partiet i … lexo më shumë »

Analys av världsläget, dag 3258.

23 6 ditë më parë E Publikuar në Sweden Sweden Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve

Nu är det ett par veckor sedan senaste omvärldsanalysen så jag tänkte att det var dags för en ny. Det har inte hänt lika mycket i världen under den senaste tiden men istället kommer det lite extra statitik, trevlig läsning!lexo më shumë »

7 tips som alla bör känna till!

14 Dita 3,252, 03:24 E Publikuar në Sweden Sweden Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

Här kommer 7 tips till hur du blir bättre på eRepublik! Många av er säkert känner säkert till de flesta av dessa tips, men jag tror att många av er kan lära er något nytt här i vilket fall som helst :)


#1: Q1 hus

Du vet … lexo më shumë »

Svenska partiernas historia!

22 Dita 3,244, 06:08 E Publikuar në Sweden Sweden Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


Några av de svenska partier som har funnits sedan spelet startade i slutet av 2007.Smutskastning, PTO, spioneri och många andra typer av fult spel var vardag i partipolitiken för nå
lexo më shumë »

Analys av världsläget, dag 3237

20 Dita 3,237, 16:34 E Publikuar në Sweden Sweden Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve

Många av er undrar säkert hur det ser ut i eVärlden i nuläget. Det pågår ständigt en massa krig men hur går det för de inblandade länderna? Och vilka allianser slåss mot varandra egentligen? Dessa frågor kommer ni att få svar på i den här lexo më shumë »