Ambienti on/off

[CP] Info från Rosenbad!

13 Dita 3,471, 02:57 E Publikuar në Sweden Sweden Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike
Längesedan vi senast såg en artikel så nu kommer en ny presidentuppdatering, denna gång har jag lite mer nytt än vanligt att dela med mig av 🙂


Träningskrig

Jag har varit i kontakt … lexo më shumë »

Info om kommande ändringar av eRep

14 Dita 3,453, 03:11 E Publikuar në Sweden Sweden Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseFör ett par dagar sedan släpptes en intressant artikel i Spanien, som några av er har kanske sett. Men i vilket fall som helst består det av en slags interju med representanter för eRep Labs, som bland … lexo më shumë »

[CP] Vecka 13(?)

2 Dita 3,452, 03:39 E Publikuar në Sweden Sweden Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeDags för ny presidentuppdatering nu, återigen en liten kortare variant.

Presidentval

Snart är det dags för presidentval igen. Jag har valt att ställa upp igen. Ni får inte ha några för stora … lexo më shumë »

Världsläget dag 3447

7 Dita 3,447, 03:48 E Publikuar në Sweden Sweden Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Mycket har hänt under de senaste veckorna i världen, så därför passar det bra med en ny omvärldsuppdatering 🙂


Karta över Europa


Kommentarer:
- Cuba och Estland är allierade och
lexo më shumë »

[CP] Vecka 11

8 Dita 3,442, 04:12 E Publikuar në Sweden Sweden Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeHar ärligt talat inte koll på om det ens är vecka 11 på min period som president, men det spelar knappast någon roll. För här kommer en ny info-artikel, direkt från Rosenbad.

Nästa krig

Jag … lexo më shumë »