Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

http://goo.gl/nEhsfV

1. Sub my newspaper
2. PM me with the number and your newspaper link.
3. I'll sub you back.
4. Thanks.

FREE TRAIN FOREVER !

30 Dita 3,100, 06:06 E Publikuar në Greece Greece Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseHello Dear Friends,

Day 3,099 - 15th of May 2016KISSES & HUGS

[img]http://cdnt.erepublik.net/nfbUwd57qajn16GIF8LRedNe4Uc=/142x142/[/img] … lexo më shumë »

Level 200 \o/

28 Dita 3,090, 06:09 E Publikuar në Greece Greece Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseHello Dear Friends,

Finally I reach level 200 😃
KISSES & HUGS

[img]http://cdnt.erepublik.net/nfbUwd57qajn16GIF8LRedNe4Uc=/142x142/smart/[/img] … lexo më shumë »

✿ SPRING MISSIONS ✿

32 Dita 2,681, 07:21 E Publikuar në Greece Greece Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

KISSES & lexo më shumë »

BOOBS & FOODS !!!

168 Dita 2,631, 02:49 E Publikuar në Greece Greece Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseHello Dear Friends,

Today I´m giving away FREE FOOD (100 Energy [img]http://s3.www.erepublik.net/images/icons/[/img] … lexo më shumë »

HULK interview with my eSON

50 Dita 2,628, 05:51 E Publikuar në Greece Greece Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseHello Dear Friends,

Today I present to you my only eSon alive in the game, the great Portuguese God Titan* Kratos lexo më shumë »