Ambienti on/off

Randoms

7 5 ditë më parë E Publikuar në Canada Canada Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese
[img]https://i.gyazo.com/bf[/img] … lexo më shumë »

Yep

14 Dita 3,370, 18:14 E Publikuar në Canada Canada Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

The media is dead. That is all
lexo më shumë »

Poor Dog

5 Dita 3,367, 01:59 E Publikuar në Canada Canada Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueselexo më shumë »

Randoms - Election Edition

31 Dita 3,365, 00:23 E Publikuar në Canada Canada Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseRemember to comment so I can get rid of this stupid journalist mission. Thanks o/lexo më shumë »

Pineapple Head

26 Dita 3,363, 02:39 E Publikuar në Canada Canada Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Remember on the 5th, don't go full Trump!
lexo më shumë »