Ambienti on/off

E aj sega

12 Dita 2,500, 00:26 E Publikuar në Indonesia Indonesia Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik


http://prntscr.com/4pso7u
http://prntscr.com/4psoku
http://prntscr.com/4w3h8plexo më shumë »

Congress Member in Indonesia (Day 2167)

11 Dita 2,167, 06:02 E Publikuar në Indonesia Indonesia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Congratulations, you have just been elected as a congress member in your country. Visit the Country Administration area to use your congress member tools.

[img]http://1centrestreet.com/site/uploads/2013/07/[/img]

lexo më shumë »

GOLD ____________(macedonian players only)

26 Dita 2,137, 00:28 E Publikuar në Indonesia Indonesia Biznes Financiar Biznes Financiar

http://prntscr.com/2n5ffa grk
http://prntscr.com/2gj4tj
Kako do eftin gold?Poveceto igraci ja znaat ovaa finta ama ajde posto gledam deka mnogu od igracite baraat po postovi leb i tenkovi pa mislam deka na ovoj nacin mozat da dojdat do toa.Nacinot … lexo më shumë »

Shroomer = Svetais Ugunskrusts

28 Dita 2,109, 15:36 E Publikuar në Indonesia Indonesia Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve

He change the name from Svetais Ugunskrusts and now his name is Shroomer
Everybody need to know about Svetais Ugunskrusts with profile http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/6585036 and his voters club "Ultra Voters" https://sites.google.com/

lexo më shumë »

Congress Candidate

3 Dita 2,101, 14:50 E Publikuar në Indonesia Indonesia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

I running for congressman in a region of Sumatra. I would be grateful if on the 25th vote for me.

I give my word that I will propose legislation without prior approval by a majority of congressmen
I will vote for or against earlier if so agreed

lexo më shumë »