Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Весник во кој ќе ги прочитате најновите промени и официјални информации од eRepublik

Излижано-плукнато [МЗИ]

31 Dita 3,351, 13:32 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeПодрав народе.

Во оваа статија сакам да ве информирам за новостите пред се на бојното поле во изминатава недела дена.

Пред да започнам со главната точка на статијата, сакам да ве потсетам за про … lexo më shumë »

Народноослободителни движења [МЗИ]

37 Dita 3,346, 07:07 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeПоздрав народе.

Во последниве недела дена се крена голема прашина, незадоволство, нетрпеливост, тролање, па дури и навреди и закани на лична основа, нешто што многу пати досега сме го виделе и можам … lexo më shumë »

Ред солзи, ред мрсули [МЗИ]

42 Dita 3,343, 07:44 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeПоздрав народе.

Бурна вечер поминавме вчера во режија на Хрватите и сега би сакал да ве информирам како и зошто дојде до сето тоа лудило и жестока војна.

Како започна се?

Ќе објаснам как … lexo më shumë »

Црн петок [МЗИ]

26 Dita 3,293, 05:00 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeПоздрав народе.

Денеска е ден кој сите го очекувавме со нетрпение, знаејќи дека не очекуваат голем број на попусти и изненадувања.Плато во прет … lexo më shumë »

Halloween викенд [МЗИ]

19 Dita 3,265, 11:24 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeДобра ви вечер.

Сакам накратко да ве известам за викендов кој ќе биде во знакот на Halloween.

Настанот ќе трае само овој викенд и ќе имате можност да добиете чоколади кои ќе дваат по 50 енергlexo më shumë »